Ξεκινούν την 1η Σεπτέμβρη οι εγγραφές στην Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012 00:19

Ξεκινούν την 1η Σεπτέμβρη οι εγγραφές στην Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλονιάς

Η Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλληνίας ιστορικό σωματείο (μη κερδοσκοπικό) ιδρύθηκε το 1838 και έχει συμβάλει στη μουσική παιδεία των νέων και στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας για 174 έτη. Τα τελευταία χρόνια η πρόοδος της Σχολής σε όλους τους τομείς είναι ένα γεγονός αναμφισβήτητο.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν στην Σχολή μας από 26 Ιουλίου μέχρι και 5 Αυγούστου σε συνεργασία με το ίδρυμα Γεωργίου & Μάρης Βεργωτή και στα οποία δίδαξαν καλλιτέχνες διεθνούς φήμης ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ,για τους σπουδαστές και ευελπιστούμε στην συνέχισή τους και την επόμενη χρονιά, επιβεβαιώνουν την άνοδο του επιπέδου μουσικής μόρφωσης των μαθητών μας.

Σήμερα στο ωδείο λειτουργούν Σχολές ενόργανης μουσικής: Πιάνο, Βιολί, Κιθάρα, Φλάουτο, Αρμόνιο, Κρουστά, παραδοσιακά όργανα (τζουράς, μαντολίνο, μπουζούκι, μπαγλαμάς), τμήμα μονωδίας (φωνητική), τμήμα μουσικόκινητικής αγωγής για παιδιά προσχολικής ηλικίας ( 4-6 ετών ) και τμήμα προπαιδείας στο πιάνο για παιδιά

( 5-7 ετών ) , επίσης όλες οι Σχολές Ανώτερων Θεωρητικών καθώς και τμήμα προετοιμασίας για εισαγωγή μαθητών στο πανεπιστήμιο ( τμήμα μουσικολογίας ).

Οι εγγραφές και τα μαθήματα αρχίζουν από 1ης Σεπτεμβρίου.

Η Σχολή μας παρά το γεγονός ότι τα δίδακτρα των μαθητών είναι η μοναδική σίγουρη πηγή εσόδων που διαθέτει για να ανταποκριθεί στα πολλαπλά έξοδα που αντιμετωπίζει, συμμεριζόμενη την οικονομική κρίση που μαστίζει τον τόπο μας αποφάσισε να μειώσει κατά την φετινή σχολική περίοδο τα δίδακτρα.

Σημειώσατε ότι όσοι μαθητές εγγράφονται στο ωδείο και θελήσουν να εγγραφούν και στο τμήμα πνευστών ( Μπάντα ) θα έχουν έκπτωση επί των διδάκτρων του ωδείου 10% αρχικά και στη συνέχεια εφ΄ όσο κριθούν ικανοί να λάβουν μέρος σε συναυλίες και εξόδους της Μπάντας η έκπτωση θα είναι 50%.

Έκπτωση επίσης παρέχεται σε όλες τις κατηγορίες φοιτητών 10% και σε όσους γονείς έχουν 2 ή 3 παιδιά στο ωδείο 10% για κάθε παιδί.

Επίσης όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα πνευστών οργάνων (Μπάντας) μπορούν να έρθουν σε επαφή με την αρχιμουσικό της Μπάντας κ. Ζωίτσα-Αλεξία Μαρτσέλου τηλ.6974913790. Η εκπαίδευση είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και οι ώρες λειτουργίας της Μπάντας είναι από Tρίτη μέχρι Παρασκευή 6:30μ.μ. έως 9:00μ.μ.

Ώρες λειτουργίας γραμματείας από 1ης Σεπτεμβρίου Δευτέρα έως Παρασκευή 4:00μ.μ. - 9:00μ.μ. και Σάββατο 10:00π.μ. - 3:00μ.μ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας & fax 26710-25946 κιν. 6974156737 γραμματέας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

 

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΩΔΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ «ΡΟΚΚΟΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ»
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1838
Ριζοσπαστών 12 Αργοστόλι 28100
Τηλ. - fax 26710 -25946
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.