Γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη στο 4ο Δημοτικό Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017 11:29

Γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη στο 4ο Δημοτικό Αργοστολίου

 Τσίκνισμα, χορός και τραγούδι

 Προχθες, Τσικνοπέμπτη, τα παιδιά του σχολείου μας μασκαρεύτηκαν και «τσίκνισαν», χόρεψαν και διασκέδασαν με σύμμαχο τον ηλιόλουστο γαλανό ουρανό.

Η τσίκνα από το ψήσιμο στην αυλή μας, υπό την επίβλεψη έμπειρων μπαμπάδων, ξεσήκωσε τη γειτονιά και τα παιδάκια μας καταευχαριστήθηκαν τα σουβλάκια τους με το ψωμάκι και τις πίτες, καθώς και την ποικιλία χυμών που τους προσφέραμε.

Ακολούθησε χορός και τραγούδι, υπό την καθοδήγηση του DJ μας, μέχρι την ώρα του σχολάσματος.

Το κόστος της όλης εκδήλωσης καλύφθηκε, όπως πάντα, από το ταμείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Γι’ αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το σύνολο των γονέων/κηδεμόνων, μελών του συλλόγου μας, που με την πληρωμή της ετήσιας συνδρομής τους, μας δίνουν τη δυνατότητα να βρισκόμαστε με διάφορους τρόπους δίπλα στα παιδιά μας.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους με την καταλυτική συνεργασία και πρόσφορά τους συνέβαλλαν στην επιτυχία της χτεσινής γιορτής μας:

1. Τον κ. Γαλιατσάτο Νικόλα
2. Τον κ. Ποδαρά Ελευθέριο
3. Τον κ. Σπαθή Σταύρο
4. Τον κ. Σταμούλη Κυριάκο
5. Την κα Λιναρδάτου Αρτεμισία
6. Τον κ. Κλωνή Γεράσιμο

Και βέβαια, ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ για τους ακούραστες και άψογους μπαμπάδες-ψήστες μας, με αλφαβητική σειρά, κυρίους Βινιέρη Αντώνη, Κούρο Κώστα και Μινέτο Διονύση. Χάρη σε αυτούς η σημαντικότερη και δυσκολότερη αποστολή της μέρας, το «σωστό ψήσιμο», ολοκληρώθηκε με πλήρη επιτυχία!

Οφείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δασκάλους και τις δασκάλες των παιδιών μας, που με το κέφι και τη βοήθειά τους συνέβαλλαν στην γιορτινή ατμόσφαιρα, όπως βεβαίως και στην κα Αλυσανδράτου Υβόννη για την άψογη συνεργασία και το κέφι της!

Σας ευχόμαστε Καλές Απόκριες και του χρόνου με υγεία!

Εκ μέρους του ΔΣ

12345678910111213