Δημήτρης Μαντζουράτος: «Εσκεμμένο πολιτικά όλο αυτό που (δεν) γίνεται στην Παλική»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 15:11

Δημήτρης Μαντζουράτος: «Εσκεμμένο πολιτικά όλο αυτό που (δεν) γίνεται στην Παλική»

Συνέντευξη στον Inkefalonia 89,2

Στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, μίλησε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΕΛΜΕ-ΚΙ, πρώην περιφερειακός σύμβουλος και εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Δημήτρης Μαντζουράτος, όσον αφορά τα προβλήματα που παραμένουν στο Ληξούρι και την Παλική, παρά την συμπλήρωση των τριών χρόνων από τους σεισμούς του 2014.

Ο κ. Μαντζουράτος, αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόβλημα στα σχολεία του Ληξουρίου, καθώς όπως τόνισε «τέσσερα από τα συνολικά έξι στεγάζονται ακόμα σε κοντέινερ». Επίσης «καυτηρίασε» την αδράνεια της Δημοτικής Αρχής, για την χωροθέτηση που είναι απαραίτητη για να ξεκινήσει το νέο σχολικό συγκρότημα στην Παλική. Είναι «Εσκεμμένο πολιτικά όλο αυτό που (δεν) γίνεται στην Παλική», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείο Ληξουρίου, το οποίο έχει έρθει στην επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή σενάρια αποδυνάμωσής του, αλλά και στην κινητοποίηση που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, όταν και τα σχολεία του Ληξουρίου θα συγκεντρωθούν στις 11 π.μ. έξω από το παλιό δημαρχείο της πόλης για να διατρανώσουν την αντίθεσή τους για όσα δεν έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

Ακούστε παρακάτω το ηχητικό

https://www.youtube.com/watch?v=T5Zw1maJfV8




00 inkefalonia general ad 300X250