Νέα φανάρια στο Αργοστόλι ; - Οι αποφάσεις για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στο Φαραώ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 11:21

Νέα φανάρια στο Αργοστόλι ; - Οι αποφάσεις για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στο Φαραώ

Μετά την έναρξη λειτουργίας του σχολικού συκγροτήματος στο ΦΑΡΑΩ όπου καθημερινά δεκάδες μαθητές διέρχονται τον οδικό άξονα που οδηγεί στα σχολεία άλλαξαν τα δεδομένα της περιοχής στον τομέα της κυκλοφορίας.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση της η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου αποφάσισε να συμπεριληφθεί η τοποθέτηση φαναριών στην εκπόνηση της νέας κυκλοφοριακής μελέτης του Αργοστολίου στις διασταυρώσεις «Φαραώ», Ανδρέα Χοϊδά με Λεωοφόρου Βεργωτή, Λάμπρου Τζαβέελα με Γ. Παπανδρέου και Σουηδίας με Λεωφόρο Βεργωτή.

Παράλληλα, το συμβούλιο, πρότεινε σύµφωνα µε την εισήγηση των τεχνικών υπηρεσιών να εγκριθεί η εφαρµογή κυκλοφοριακής ρύθµισης επί της Λεωφόρου Κεφαλλήνων που αφόρα τις δυο εισόδους εξόδους µαθητών του 1ου και 2ου λυκείου Αργοστολίου δηλαδή:

1. ∆υο διαβάσεις πεζών και απαγόρευση στάθµευσης 5µ. εκατέρωθεν της κάθε διάβασης µε οριζόντια σήµανση επί του οδοστρώµατος και µε την ανάλογη κατακόρυφη σήµανση επί των πεζοδρόµιων της Λεωφόρου Κεφαλλήνων

2. Τοποθέτηση εµποδίων /κάγκελα µπροστά από τις 2 εισόδους/ εξόδους των µαθητών / πεζών .

Τέλος αποφασίσθηκε να τοποθετηθούν παρόµοια εµπόδια / κάγκελα σε όλα τα σχολεία του Αργοστολίου που δεν έχουν τοποθετηθεί ακόµα.




00 inkefalonia general ad 300X250