Επιστολή συγχαρητηρίων στη Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Περατάτων Ουρανία Φραγκισκάτου

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 05:42

Επιστολή συγχαρητηρίων στη Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Περατάτων Ουρανία Φραγκισκάτου

Σύλλογος Γονέων  ΑμέΑ "Η Ελπίδα"

 

Ο Σύλλογος Γονέων ΑΜΕΑ – Η ΕΛΠΙΔΑ –θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει και να συγχαρεί Δημόσια τη Διευθύντρια του Ειδικού Δημοτικού Περατάτων Κα Ουρανία Φραγκισκάτου πρώτο, για τη βράβευσή της από την UNESCO και δεύτερο, για το έργο που προσφέρει στο θέμα της εκπαίδευσης και ένταξης των ΑΜΕΑ στην κοινωνία, σε συνεργασία και με το υπόλοιπο προσωπικό του σχολείου.
Ένα έργο που εμείς οι γονείς και κηδεμόνες , μπορούμε να εκτιμήσουμε και να αξιολογήσουμε καλύτερα από τον καθένα γιατί το ζούμε και το βλέπουμε καθημερινά.

Δεν είναι τυχαίο ότι το Ειδικό Δημοτικό Περατάτων βραβεύεται για δεύτερη φορά :μία από την B .BIENALE και τώρα από την UNESCO και μάλιστα και τις δύο φορές με την ίδια Διευθύντρια.
Μετά από αυτά ευχόμαστε κάποιοι να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους και να κοιτάξουν να αναβαθμίσουν ξανά το σχολείο στην πρότερη θέση του γιατί το αξίζει.

Οι διακρίσεις αυτές του σχολείου προβάλουν το νησί μας πανελλαδικά με τον καλύτερο τρόπο και δεν του αξίζει η υποβάθμιση ή και το κλείσιμο που κάποιοι ίσως να επιδιώκουν .Ως γονείς δεν θα το επιτρέψουμε για κανέναν και με τίποτα.

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΜΑΚΗΣ               ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΥ




00 inkefalonia general ad 300X250