Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του τοπικού ΤΕΕ ο Τραυλός - Το μήνυμα που ανάρτησε

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 09:39

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του τοπικού ΤΕΕ ο Τραυλός - Το μήνυμα που ανάρτησε

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε λίγες μέρες θα γίνουν οι εκλογές του ΤΕΕ και συγκεκριμένα την ΚΥΡΙΑΚΉ 20 Νοεμβρίου στο κτήριο του ΕΒΕΚΙ στο Αργοστόλι.
Όπως ήδη θα γνωρίζετε αυτήν την φορά δεν θα είμαι υποψήφιος για το Τοπικό ΤΕΕ αλλά θα συμμετέχω στο πανελλήνιο με την παράταξη της ΔΚΜ. 
Μετά από δέκα συνολικά χρόνια που υπηρέτησα το ΤΕΕ ( τρία ως αντιπρόεδρος και επτά σαν Πρόεδρος) αποφάσισα ότι έφτασε η ώρα να παραχωρήσω τη δυνατότητα 
και σε άλλους πανάξιους συναδέλφους να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. 
Η απόφαση μου αυτή σε συνδυασμό με την διεκδίκηση μιας θέσης στην κεντρική αντιπροσωπεία σημαίνει ότι θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα στην νέα ΝΕ και στον νέο πρόεδρο 
αλλά επίσης θα βοηθήσω ακόμη περισσότερο σε περίπτωση εκλογής μου στο ανώτατο όργανο του ΤΕΕ. 
Γνωρίζετε όλοι σας ότι αυτά τα χρόνια που μου εμπιστευτήκατε την προεδρεία της ΝΕ κινήθηκα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της κοινωνίας και των μηχανικών μας. 
Άφησα εκτός κομματικές γραμμές, πολιτικές παρατάξεις κλπ , και δεν δίστασα να συγκρουστώ με πολλούς πολιτικούς μου ομοϊδεάτες για οτιδήποτε θεωρούσα σωστό. 
Μαζί με τα υπόλοιπους συναδέλφους των Ν.Ε. καταφέραμε να αναδείξουμε με σοβαρότητα το ΤΕΕ ως το κορυφαίο επιστημονικό όργανο του Νομού ! 
Στα θέματα που μας αφορούσαν και μόνο σε αυτά καταφέραμε αποφασιστικές και καίριες παρεμβάσεις. ( πχ νέα σχολεία Φαραώ κλπ) 
Συμμετείχαμε, πάντα εθελοντικά, όπου μας χρειάστηκε η τοπική κοινωνία με αποκορύφωμα τους σεισμούς του 2014.

Το αν αφήσαμε έργο ή όχι το γνωρίζει ο καθένας από εσάς καλύτερα από όλους...Εν καιρώ θα κάνουμε και τον απολογισμό μας !

Η συμμετοχή στα κοινά του ΤΕΕ ήταν για εμένα μια μέγιστη τιμή που μου κάνατε και θέλω σας ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ σας !

Πιστεύοντας ότι δικαίωσα τις προσδοκίες σας σας καλώ τώρα με την ψήφο σας να μου δώσετε την δυνατότητα να μεταφέρω την φωνή του τεχνικού κόσμου της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης στην Κεντρική αντιπροσωπεία της Ελλάδος! 
Γνωρίζετε ότι η φωνή θα είναι ισχυρή και αποτελεσματική !

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους συναδέλφους, είμαι σίγουρος ότι το επίπεδο του προεκλογικού αγώνα θα παραμείνει υψηλό 
και όλοι μαζί μετά θα συνεχίσουμε να αποτελούμε παράδειγμα προς μίμηση πολιτισμένου επιστημονικού φορέα υψηλού επιπέδου !

Οπως έχω δηλώσει και στην τελευταία ΝΕ το παρόν email είναι στην διάθεση όλων των υποψηφίων συναδέλφων που θέλουν να στείλουν τα μηνύματα τους.

Σας καλώ όλους να συμμετέχετε στις προσεχείς εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και να επιλέξετε τους καλύτερους!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Σταύρος Π.Τραυλός 
Πρόεδρος Ν.Ε Κεφαλληνίας και Ιθάκης 
Υποψήφιος για Κεντρική Αντιπροσωπεία ΤΕΕ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250