Παράσταση διαμαρτυρίας σε Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο για το περίπτερο της Πλατείας (εικόνες+video)

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 17:14

Παράσταση διαμαρτυρίας σε Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο για το περίπτερο της Πλατείας (εικόνες+video)

 

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν και πάλι το ΠΑΜΕ, το ΠΑΣΕΒΕ και το Εργατικό Κέντρο, για το θέμα του κάτω περιπτέρου της Πλατείας (δίπλα στον Πλάτανο) και της μετεγκατάστασή του σε σημείο της παραλίας η οποία δεν εχει πραγματοποιηθεί ακόμα.

Η σημερινή  παράσταση λοιπόν αφορούσε την καθυστέρηση της μεταφοράς του περιπτέρου στην θέση που εχει αποφασιστεί καθώς όπως ισχυρίζονται έπρεπε να έχει γίνει από  την Τρίτη. Με αποτέλεσμα το περίπτερο να παραμένει τόσες μέρες κλειστό, τα ευπαθή προιόντα που είχαν να είναι για πέταμα καθώς δεν πρόλαβαν, όπως ισχυρίζονται να τα απομακρύνουν και οι εργαζόμενοι να μην μπορούν να δουλέψουν και να χάνουν μεροκάματα.

Αρχικά οι φορείς μαζί με την εργαζόμενη κα Δήμητρα επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Παρίση, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Αντιδήμαρχο κ. Διονύση Λυκούδη, ο οποίος ειναι ο υπέυθυνος του έργου και θα είχε να τους δώσει απαντήσεις.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα :

https://www.youtube.com/watch?v=jG8FRYCv_Uw

Ο Αντιδήμαρχος από την πλευρά δήλωσε οτι το θέμα θα λυθεί σήμερα! Μαζί με τους αρμόδιους που θα υποδείξουν την θέση και την ιδιοκτήτρια του περιπτέρου θα πήγαιναν το μεσημέρι στην παραλία ώστε να κάνουν αυτοψία και ορίσουν επιτέλους το σημειό που θα μεταφερθεί.

Ας ελπίσουμε να δοθεί σύντομα τέλος σ' αυτή την ιστορία.

Μαρία Κουρκουμέλη

https://www.youtube.com/watch?v=kF7AMUnTISU

0163a3f80f521127784afee2c37aae7e XLDSC 0007




00 inkefalonia general ad 300X250