Αποφασισμένοι να "σταματήσουν" την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών οι Καμιναράδες (εικόνες+video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016 13:50

Αποφασισμένοι να "σταματήσουν" την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών οι Καμιναράδες (εικόνες+video)

 

Άλλη μια κινητοποίηση πραγματοποιήσαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι των Καμιναράτων δηλώνοντας αποφασισμένοι να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στη θέση Μορού στα Κηπούρια.

Σκοπός της συγκεκριμένης κινητοποιήσης ήταν να εμποδίσουν τις εργασίες που γίνονται αυτές τις ημέρες στην περιοχή... αλλά προς έκπληξη όλων κανείς από τα συνεργεία δεν εμφανίσθηκε. Το γεγονός αυτό μας οδηγεί στην εκτίμηση ότι πιθανόν γνώριζαν ότι θα υπάρξει διαμαρτυρία και επειδη δεν θέλουν προστριβές με τους κατοίκους, δεν εμφανίσθηκαν.

Να σημειώσουμε ότι ενώ από τον Οκτώβριο του 2015 πάρθηκε ομόφωνη απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο να μην επιτραπή η εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στα Κηπόυρια, η Δημοτική αρχή δεν έκανε καμία ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση. Με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος και σήμερα να έχει εδρεωθεί μια κατάσταση που δεν ειναι εύκολο να ανατραεί.

Απ την άλλη πλευρά η Μονή προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι κάτοχος του ακινήτου.

Το παρών έδωσαν ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Γιώργος Κατσιβέλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος με την "Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά" Διονύσης Αραβαντινός, ο πρόεδρος της κοινότητας των Καμιναράτων Θεόδωρος Κούτσης , ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "Ριζοσπάστες Ξανά" Μάκης Δημητράτος ενώ παρούσα ήταν και η κ. Ελπίδα Κατσαΐτη.

Μαρία Κουρκουμέλη

https://www.youtube.com/watch?v=uAoQO0iYfsk

DSC 0087DSC 0088DSC 0093DSC 0095DSC 0101DSC 0102


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ