ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ: Σοβαρά προβλήματα στην αεροπορική σύνδεση της Κεφαλονιάς λόγω των καιρικών φαινομένων

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2016 09:58

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ: Σοβαρά προβλήματα στην αεροπορική σύνδεση της Κεφαλονιάς λόγω των καιρικών φαινομένων

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 7/9

Η πτήση της Olympic κατευθύνθηκε προς την Αθήνα ενώ το ολανδικό charter προσγειώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 21.46

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωσή μας, πρόβλημα προσγείωσης λόγω των καιρικών φαινομένων αντιμετωπίζει και η πτήση της Olympic, η οποία αναχώρησε με καθυστέρηση από την Αθήνα όπως επίσης και πτήση ολανδικού charter.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 17.45

Όπως μάθαμε ,  ακόμη μια πτήση, αυτή της EASYJET με κωδικό EZY 8385 με προγραμματισμένη ώρα άφιξης στην Κεφαλονιά τις 13.05, άλλαξε άμεσα πορεία και προσγειώθηκε στην Αθήνα και στη συνέχεια έφθασε στην Κεφαλονιά στις 16.40

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 13.36

Τελικά η πτήση προσγειώθηκε γύρω στις 12.15. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε άλλες δυο πτήσεις για τη γειτονική Ζάκυνθο, η μεν πρώτη προσγειώθηκε στην Αθήνα και η δεύτερη γύρισε στην Μπολόνια , απ όπου και είχε απογειωθεί.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 11.52

Ο πιλότος επιχείρησε προσγείωση η οποία δεν κατέστη δυνατή. Παρόμοιο πρόβλημα και στη Ζάκυνθο.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Προσωρινή αδυναμία προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς για την πτήση TCX1046 από το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου της ThomasCook λόγω των καιρικών φαινομένων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο νησί μας.

Το αεροπλάνο, για λόγους ασφαλείας, λόγω των κεραυνών πραγματοποιεί κύκλους νοτιοδυτικά της Κεφαλονιάς, έως ότου λάβει την έγκριση από τον πύργο ελέγχου. 

INKEFALONIA NEWSROOM

thomas2


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250