Συγκίνησε ο Γεράσιμος Λιγνός μιλώντας στον Inkefalonia 89,2 για το όνειρο της συμμετοχής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 15:15

Συγκίνησε ο Γεράσιμος Λιγνός μιλώντας στον Inkefalonia 89,2 για το όνειρο της συμμετοχής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Ο Γεράσιμος Λιγνός, θα βρεθεί σε λίγες μέρες στο Ρίο και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες!

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τον Κεφαλονίτη κολυμβητή, ο οποίος βρέθηκε στο στούντιο του Inkefalonia 89,2 και μίλησε στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

Ο Γεράσιμος Λιγνός συγκίνησε με τα όσα είπε!

Μίλησε με μεγάλη ωριμότητα για ένα παιδί μόλις 22 ετών όπως είναι o ίδιος και έδειξε πως εκτός από το ταλέντο χρειάζεται και μυαλό για να φτάσει κάποιος μακριά.

Ο Κεφαλονίτης κολυμβητής, αναφέρθηκε βουρκώνοντας στο όνειρο της συμμετοχής του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στην μητέρα και προπονήτριά του Αλεξία Μωραϊτου, στους στόχους και τα όνειρά του που αρχίζουν να γίνονται πραγματικότητα!

Αναφέρθηκε στον ΝΟΑ, στα προβλήματα που συνάντησε μέχρι να έρθουν οι πρώτες επιτυχίες και στην υπομονή και επιμονή που επέδειξε ώστε να έρθει η συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ριο.

Πραγματικά αξίζει να ακούσετε τα όσα είπε ο Γεράσιμος Λιγνός, ο οποίος στο Ρίο θα κολυμπήσει για την Ελλάδα στις 11, 14 και 17 Σεπτεμβρίου!

Ακούστε την συνέντευξη παρακάτω 

 

Lignos radio neo from on Vimeo.

3




00 inkefalonia general ad 300X250