Μαντζαβινάτειο: "Καμία ανησυχία για το μέλλον του Νοσοκομείου"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012 19:49

Μαντζαβινάτειο: "Καμία ανησυχία για το μέλλον του Νοσοκομείου"

Ανακοίνωση σχετικά με τον θόρυβο που έχει προκληθεί σχετικά με την περίπτωση συγχώνευσης και κατάργησης Νοσοκομείων, εξέδωσε η διοίκηση του Μαντζαβινάτειου Ληξουρίου. "Πρόσφατα σε κεντρικά ΜΜΕ γίνεται λόγος για χαμηλή πληρότητα της Κλινικής στο Γ.Ν.Ληξουρίου «ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΑΤΕΙΟ» και δυστυχώς ενσπείρονται ανησυχίες στους συμπολίτες μας κατ΄ αυτό τον τρόπο σχετικά με το μέλλον του Νοσοκομείου μας.

Θα ήθελα, προς αποκατάσταση της αλήθειας , να πω ότι η πληρότητα για το Νοσοκομείο μας το 2011 ήταν 26,36% και όχι 14% όπως εσφαλμένα δημοσιεύθηκε και για το α΄εξάμηνο του 2012 το αντίστοιχο ποσοστό είναι 34,66%.

Τα παραπάνω στοιχεία είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε και αποτελούν τα επίσημα στοιχεία που αποστέλλουμε ως Νοσοκομείο προς το Υπουργείο Υγείας.

Να προσθέσω παράλληλα ότι το ποσοστό πληρότητας σε ένα Νοσοκομείο που στην περίπτωσή μας είναι συνεχώς αυξανόμενο, χάριν των προσπαθειών του ιατρικού και λοιπού προσωπικού, δεν αποτελεί το μοναδικό στοιχείο για την αποδοτικότητα ενός Νοσοκομείου.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε εκτιμούνται καθημερινά από τους συμπολίτες μας και κρίνονται και σε άλλα επίπεδα όπως στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία και στα επείγοντα περιστατικά όπου στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα καμία αναφορά δεν γίνεται.

Ως Διοίκηση του Γ.Ν.Ληξουρίου σε άμεση και αγαστή συνεργασία με το προσωπικό μας προσπαθούμε και επιτυγχάνουμε βελτίωση των υπηρεσιών μας και προσπερνούμε τέτοιου είδους ανυπόστατα δημοσιεύματα που προσβάλουν το κύρος του Νοσοκομείου μας".

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ




00 inkefalonia general ad 300X250