Σταμάτησαν τα έργα κατασκευής του γεφυριού της Μελισσάνης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Ιουλίου 2016 11:32

Σταμάτησαν τα έργα κατασκευής του γεφυριού της Μελισσάνης

Ενδοεργολαβικές "κόντρες", σύμφωνα με πληροφορίες μας, σταμάτησαν τα έργα κατασκευής της γέφυρας της Μελισσάνης!! Ενώ οι εργασίες προχωρούσαν κανονικά και όλα έδειχναν πως το γεφύρι, θα παραδοθεί εντός του χρονικού πλαισίου που ορίζει η σύμβαση, μια καταγγελία, κατά του εργολάβου της γέφυρας,  σταμάτησε τη συνέχιση των εργασιών, εδώ και είκοσι μέρες περίπου.


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Δρακουλόγκωνα, μας είπε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, για τη συνέχιση του έργου. Ελπίζουμε, σύντομα να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια... και να ολοκληρωθεί το "γεφύρι της Άρτας" πλέον, γιατί οι πρόσφατες βροχές έδειξαν για άλλη μια φορά, πως τα καιρικά φαινόμενα, έχουν αλλάξει άρδην!! Να πούμε δε, πως στη τελευταία έντονη τρίωρη βροχόπτωση, αν δεν υπήρχαν οι τρεις υδατοφράχτες, που η Αντιπεριφέρεια κατασκεύασε μετά τις πλημμύρες του Σεπτέμβρη του 2015,  μέσα στο αυλάκι που πλημμυρίζει τα τελευταία χρόνια, να συγκρατήσουν τα νερά, τότε τα πράγματα θα ήταν πάρα πολύ άσχημα για κατοίκους του Καραβομύλου. 

Αυτό φυσικά δεν μας καθησυχάζει, γιατί μετά τη κατασκευή του γεφυριού, έχουν προγραμματιστεί έργα που πρέπει να γίνουν, στα σημεία  ( μετά το γεφύρι ), που το αυλάκι με ανθρώπινη παρέμβαση δυστυχώς, στενεύει, καθιστώντας το επικίνδυνο για νέα πλημμυρικά φαινόμενα. 

Τάσος Καβαλλιεράτος.
Vlahatasamis.gr




00 inkefalonia general ad 300X250