Δήμος : Ανακοίνωση σχετικά με τις παιδικές χαρές και πρόσκληση για δημιουργία γκράφιτι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012 13:19

Δήμος : Ανακοίνωση σχετικά με τις παιδικές χαρές και πρόσκληση για δημιουργία  γκράφιτι

Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου κάνει γνωστό στους κατοίκους του Αργοστολίου αλλά και γενικά σε όλους τους Κεφαλλονίτες ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η ανακαίνιση των παιδικών χαρών οι οποίες ήταν όχι σε καλή κατάσταση. Αυτή η ανανέωση που έχει οικονομικό κόστος οφείλεται στις προσπάθειες της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου,στην κατανόηση του Δημάρχου μας Αλέξανδρου Παρίση ,στο Αντ/χο Αργοστολίου Κ. Σάββα Σαβαόγλου που υποστήριξε το έργο,στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ Νικόλαο Ανουσάκη ο οποίος εμπνεόμενος με ευαισθησίες και σαν αντιπρόεδρος του Ν.Ο.Α που είναι, στήριξε την προσπάθεια αυτή και στον Αντ/χο καθαριότητας κ Σπυρίδων Ματιάτο που φροντίζει για τον καθαριότητα των χώρων αυτών. Ελπίζουμε να συνεχιστεί η προσπάθεια και να είναι οι παιδικές χαρές σε καλή χρήση και όλοι οι επισκέπτες να σεβασθούν τους χώρους αυτούς που είναι κυρίως για τους μικρούς μας κατοίκους.


Με την ευκαιρία αυτή κάνουμε γνωστό ότι οπουδήποτε μέσα στους χώρους των παιδικών χαρών υπάρχει τοίχος ο οποίος αυτή την στιγμή είναι γραμμένος με οτιδήποτε μηνύματα μπορούμε να φανταστούμε, αυτά να ζωγραφιστούν από φανατικούς λάτρεις των γκράφιτι με διάφορες εικόνες.
Για αυτό το λόγο ακριβώς καλούμε όσους θέλουν να δημιουργήσουν εικόνες σε αυτούς τους τοίχους των παιδικών χαρών να μας το δηλώσουν στο τηλέφωνο 2671361037 ώστε να δώσουμε πληροφορίες για την μέρα και την ώρα που θα γίνει η εκδήλωση ζωγραφικής γκράφιτι. Στο τέλος μεταξύ τους θα βαθμολογηθούν και θα δοθούν έπαινοι.
Ελπίζουμε στη συμμετοχή σας ώστε με τα γκράφιτι να προστατευτεί και να ομορφύνει ο χώρος.
Χρονικό όριο δηλώσεων συμμετοχής έως τις 3/8/2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ