ΚΕ.ΣΥ.Π. : Πρόγραμμα ενημέρωσης για την συμπλήρωση μηχανογραφικού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 10:03

ΚΕ.ΣΥ.Π. : Πρόγραμμα ενημέρωσης για την συμπλήρωση μηχανογραφικού

Το ΚΕ.ΣΥ.Π. - όπως κάθε χρόνο – διοργανώνει Ημερίδες Επαγγελματικού Προσανατολισμού των τελειοφοίτων (καθώς και αποφοίτων παλαιοτέρων ετών) των Γενικών & Επαγγελματικών Λυκείων του Νομού για τα Τμήματα ΑΕΙ - ΤΕΙ και για τη διαδικασία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού Δελτίου για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 

Για το λόγο αυτό  έχει συνταχθεί από τους υπεύθυνους του ΚΕ.ΣΥ.Π. επιστολή που απευθύνεται στους υποψήφιους και τους ενημερώνει για τις παραπάνω ενημερωτικές συναντήσεις.

   Ειδικότερα, για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι υποψήφιοι , θα λειτουργούν Τμήματα Επιλογής Σπουδών και Προετοιμασίας Μηχανογραφικών ανά Ομάδα Προσανατολισμού και ανά Σχολείο από την Τρίτη 21/6/2016 έως και την Παρασκευή 1/7/2016 σύμφωνα με το Πρόγραμμα που επισυνάπτεται και έχει επίσης αναρτηθεί στους Πίνακες Ανακοινώσεων των σχολείων του Νομού.

 Σημειώνεται, ότι εκτός των προγραμματισμένων αυτών συναντήσεων ομαδικής συμβουλευτικής και πληροφόρησης , οι υποψήφιοι και οι γονείς μπορούν να έλθουν και ατομικά στο Κέντρο Συμβολευτικής και Προσανατολισμού έως και την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016 , αφού κλείσουν ραντεβού τηλεφωνικά.  (Τηλ. 2671 026374)

  Παρακαλούμε πολύ να δημοσιεύσετε και να προβάλετε τις δράσεις αυτές του ΚΕ.ΣΥ.Π στις ειδησεογραφικές σας ιστοσελίδες  προς όφελος των ενδιαφερομένων.

Στα συνημμένα αρχεία σας στέλνουμε τα εξής:

1. Το πρόγραμμα των ημερίδων ανά σχολείο και ομάδα προσανατολισμού /τομέα.

2. Την επιστολή προς τους υποψήφιους

3. Μία μικρή αφίσα

 Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση

 
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ &
ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΜΙΝΩΟΣ 3 (ΣΤΕΝΟ ΔΕΗ) - ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ
ΤΗΛ. 2671 026374
_______________________________
Δημήτρης Ζαβιτσιάνος  ΠΕ02
Κατερίνα Πετρούτσου   ΠΕ04
   Σύμβουλοι ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ

kesyp1kesyp2kesyp3



00 inkefalonia general ad 300X250