Ανταπάντηση Κατσιγιάννη στην απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ: "Ο ολισθηρός κατήφορος της αμετροέπειάς σας"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Μαΐου 2016 12:12

Ανταπάντηση Κατσιγιάννη στην απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ: "Ο ολισθηρός κατήφορος της αμετροέπειάς σας"

"Χαρτοπόλεμος" ανακοινώσεων. Ανταπάντηση προέδρου ΝΟΔΕ Αντ. Κατσιγιάννη στην... απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ 

Αμετροέπεια, σύμφωνα με το διαδικτυακό λεξικό του Γεώργιου Μπαμπινιώτη, σημαίνει έλλειψη μέτρου στα λεγόμενα, πολυλογία και κενολογία. Αποτελεί πρόκληση στην κοινή λογική να χρησιμοποιείτε εσείς τη λέξη αυτή ως προσδιοριστικό των πολιτικών αντιπάλων σας, εσείς που υποσχεθήκατε τα πάντα στους πάντες και δεν πράξατε τίποτα. Άλλωστε ο γ.γ. του ΚΚΕ, του κόμματος από το οποίο είχε προκύψει ο τότε Συνασπισμός και νυν ΣΥΡΙΖΑ, κυρίος Κουτσούμπας, στη συζήτηση της 8ης Μάη 2016 για το ασφαλιστικό, δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει τα όρια της πολιτικής αθλιότητας. Αυτά περί αμετροέπειας...


Αναφορικά με τις εργατικές κατοικίες στο Ληξούρι, είστε υπόλογοι για την αναβλητικότητα 15 μηνών έως την κατάθεση της επίμαχης τροπολογίας, η οποία απλά πιστοποιεί ότι τα πάντα θα ρυθμιστούν σύμφωνα με τις πολεοδομικές διατάξεις που ισχύουν από το 1971 και τροποποιήθηκαν το 1978. Δε λύσατε κανένα πρόβλημα. Δεν πράξατε τίποτα καινοτόμο.


Αναφορικά με τα θέματα της υγείας, άλλο έγκριση...., άλλο ανάληψη καθηκόντων από τους γιατρούς. Εάν τα πράγματα πήγαιναν καλά στον τομέα της υγείας στο νησί μας, δεν θα υπήρχαν οι αντιδράσεις που όλοι γνωρίζουμε. Αφήστε λοιπόν τις νουθεσίες και ζητήστε συγγνώμη για την ανεπάρκεια σας και σε αυτόν τον τομέα.

Προφανώς υπό το κράτος του πανικού λόγω της καταστροφικής διακυβέρνησής σας και του εκτρωματικού ασφαλιστικού νομοσχεδίου που τσακίζει κυριολεκτικά τον ελληνικό λαό, δεν καταλάβατε την αναφορά στους μετακλητούς τύπου Καρανίκα. Δεν έχει να κάνει με τον αριθμό. Έχει να κάνει με την έλλειψη προσόντων των κολλητών και φίλων σας που καταλαμβάνουν θέσεις ευθύνης.


Τέλος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ σύμφωνα με τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης του κόμματος είναι ο επικεφαλής της κομματικής οργάνωσης στην περιοχή ευθύνης της και εκφράζει τις θέσεις του κόμματος. Η διοικητική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ και των τοπικών του είναι θέμα δικό σας. Αυτό όμως που δεν είναι θέμα δικό σας, αλλά του λαού των νησιών μας είναι το ποια είναι τα πρόσωπα που απαρτίζουν τις κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Τα παρόντα κομματικά όργανα της Νέας Δημοκρατίας στον νομό μας, όπως και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, είναι δημοκρατικά εκλεγμένοι από τα μέλη του κόμματος και διεξάγουν το δημόσιο διάλογο φανερά και όχι κρυπτόμενοι ή μέσω... της καμαρίλας. Μαθήματα δημοκρατικής λειτουργίας στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και στα κομματικά της όργανα δεν χρειάζονται. Η συνέχιση όμως του δημόσιου διαλόγου είναι επιβεβλημένη για τη γενικότερη δημοκρατική λειτουργία, αλλά παράλληλα και για την ενημέρωση των πολιτών. Ωστόσο, εύλογο είναι να επιθυμούμε να γνωρίζουμε τους συνομιλητές μας. Άλλωστε τα προβλήματα είναι πολιτικά και όχι προσωπικά, όσο και εάν προσπαθείτε να πείσετε για το αντίθετο. Σε αυτόν τον ολισθηρό κατήφορο, είστε μόνοι!

Για την ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Αντώνης Φ. Κατσιγιάννης




00 inkefalonia general ad 300X250