Παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας: «Υπάρχει ανάγκη για μόρφωση των μαθητών»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 07 Απριλίου 2016 12:28

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας: «Υπάρχει ανάγκη για μόρφωση των μαθητών»

Παράσταση διαμαρτηρίας στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Αργοστόλι, πραγματοποίησε η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς-Ιθάκης μαζί με το σωματείο των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, στο πλαίσιο της σημερινής 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ.

Στην αρχή, σχολιάστηκε από την ΕΛΜΕΚΙ και τον πρόεδρό της Διονύση Γεωργόπουλο, η απουσία του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας, Δημήτρη Μαρκάτου.

Τα αιτήματα που εκφράστηκαν, ήταν η έλλειψη εκπαιδευτικών και τα τεράστια εκπαιδευτικά κενά που υπάρχουν στα σχολεία. «Υπάρχει ανάγκη για μόρφωση των μαθητών, όμως υπάρχουν μεγάλες ελλειψεις εκπαιδευτικών» ήταν μεταξύ άλλων, τα λόγια του κ. Γεωργόπουλου.

Εκ μέρους, του σωματείου ιδιωτικών εκπαιδευτικών, μίλησε ο Βασίλης Μόσχος, ενώ εκ μέρους των αναπληρωτών εκπαιδευτικών τοποθετήθηκε ο Διονύσης Μαρκάτος. «Το να γίνει ΑΣΕΠ στους καθηγητές είναι όνειρο θερινής νυκτός. Υπάρχουν καθηγητές που δουλεύουν επί 96 μήνες ως αναπληρωτές και δεν μοριοδοτούνται για να έχουν επιτυχία στον ΑΣΕΠ» τόνισε ο κ.Μαρκάτος.

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω το βίντεο από την παράσταση διαμαρτυρίας. 

https://www.youtube.com/watch?v=ruLoI_iYeew

DSC 0219DSC 0220DSC 0221DSC 0224DSC 0225DSC 0226DSC 0230

 


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250