Εγκρίθηκε η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης των Πουλάτων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016 18:35

Εγκρίθηκε η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης των Πουλάτων

Εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Κεφαλλονιάς, η μελέτη αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης του χωριού μας, καθώς και οι όροι της προκήρυξης του σχετικού δημόσιου πρόχειρου διαγωνισμού.

Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση τεσσάρων τμημάτων μήκους 1.200 μέτρων εκ του υπάρχοντος δικτύου ύδρευσης των Πουλάτων, την ταυτόχρονη μεταφορά των ιδιωτικών παροχών από τους παλαιούς σωλήνες και τη μεταφορά, πλησίον των νέων αγωγών, όσων ιδιωτικών παροχών βρίσκονται εντός ιδιοκτησίας.

Η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των δεκαοχτώ χιλιάδων τριακοσίων σαράντα δύο ευρώ και πενήντα οχτώ λεπτών (18.342,58€) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό εξόδων 2016 της ΔΕΥΑ Κεφαλλονιάς. Να σημειωθεί ότι τόσο η έγκριση της μελέτης, όσο και η έγκριση της δέσμευσης του ποσού πίστωσης, έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του προγράμματος "Διαύγεια" του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Πρόκειται ασφαλώς για ένα σημαντικό έργο που εκτιμάται θα δώσει λύση σε ένα από τα μείζονα αλλά και χρόνια προβλήματα του χωριού μας που πολλές φορές ως poulatakefalonias.gr έχουμε αναδείξει. Έτσι με την ολοκλήρωση της αντικατάστασης του δικτύου,  ελπίζουμε ότι οι συχνές βλάβες και συνεπώς οι διακοπές στην υδροδότηση των Πουλάτων, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που οι ανάγκες αυξάνονται, θα αποτελούν παρελθόν.
 
www.poulatakefalonias.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250