Εκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Ζερβάτων ο «Άγιος Ιωάννης»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016 13:57

Εκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Ζερβάτων ο «Άγιος Ιωάννης»

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, του κέντρου «Καλλιθέα», έκοψε χτες την πίτα του ο Σύλλογος Ζερβάτων Κεφαλονιάς, ο «Άγιος Ιωάννης».

Τα μέλη του Συλλόγου και γυναίκες από το χωριό, είχαν ετοιμάσει έναν πλουσιότατο μπουφέ, που τίμησαν δεόντως οι παραβρισκόμενοι. Μουσικός επιμελητής της βραδιάς, ο Θανάσης Γκουντινάκης, που μετά τα κεράσματα, «το γύρισε», στα χορευτικά» για να «καεί το πελεκούδι»!!!

Εκτός από τα φαγητά και τα γλυκίσματα, αρκετά ήταν και τα δώρα που είχε ετοιμάσει το Δ.Σ. του Συλλόγου και μοιράστηκαν σε μικρούς και μεγάλους, που παραβρέθηκαν χτες στην γιορτή.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευρυδίκη Αννίνου, στον σύντομο χαιρετισμό της, ευχαρίστησε τους χωριανούς για την στήριξη και την συμμετοχή τους στα δρώμενα του Συλλόγου και ανακοίνωση πως, η προσπάθεια που ξεκίνησε πέρυσι ο Σύλλογος, για να ενταχθούν τα Μουζακάτα, στο «Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων Ελλάδας», βρίσκεται σε καλό δρόμο και πως η όλη διαδικασία, συνήθως διαρκεί περί τα δυο χρόνια.

Τέλος να πούμε πως το γλέντι, συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ, με τα πιτσιρίκια ιδιαίτερα, να «του δίνουν να καταλαβαίνει» στον χορό!!!

vlahatasamis.gr

https://www.youtube.com/watch?v=A1WMlISX-6Y

https://www.youtube.com/watch?v=WinuBEBJK0s

https://www.youtube.com/watch?v=otdn_H38fpU

https://www.youtube.com/watch?v=rkrS6Ka_UTw


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250