Ε.Α.Σ. : Διευκρινήσεις για τα προσωρινά Δικαιώματα ντόπιων Παραγωγών

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 06 Δεκεμβρίου 2015 11:46

Ε.Α.Σ. : Διευκρινήσεις για τα προσωρινά Δικαιώματα ντόπιων Παραγωγών

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, όπως όλο το διάστημα πριν την υποβολή των Αιτήσεων Αγροτικών Επιδοτήσεων ενημερώσαμε με κάθε πρόσφορο μέσο τους ντόπιους Παραγωγούς για την νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, όπως κατά την περίοδο των Δηλώσεων διαθέσαμε τις υπηρεσίες ενημέρωσης του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) του Ε.Α.Σ. για τις Επιδοτήσεις, έτσι και σήμερα θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωση την υποβοήθηση των ντόπιων Παραγωγών στην ενημέρωση και κατανόηση των προσωρινών Δικαιωμάτων και πληρωμών τους.         


Είναι σε όλους κατανοητό ότι η οικονομική συγκυρία συνηγορεί σε αυτή μας την κατεύθυνση και η κίνησή μας αυτή συμβάλει στην εδραίωση της πεποίθησης στον αγροτικό, και όχι μόνο, κόσμο για το ρόλο και την σημασία ενός ισχυρού ενιαίου Συνεταιριστικού σχήματος, καθώς και το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών που λειτουργεί καθημερινά στο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.                                                                                         

Οι Κεφαλλονίτες και Θιακοί Ελαιοπαραγωγοί, Κτηνοτρόφοι, Μελισσοκόμοι, Αμπελουργοί, Κηπευτικοπαραγωγοί, Δενδροκαλλιεργητές και Ψαράδες, που υπέβαλαν Αίτηση Αγροτικών Επιδοτήσεων το 2015 μέσω του Κ.Ε.Α., μπορούν να προσέρχονται για την ενημέρωση τους σχετικά με την Ατομική Πράξη Προσδιορισμού των Προσωρινών Δικαιωμάτων Βασικής Ενίσχυσης με βάση την οποία θα εκδοθεί και ο Τίτλος Προσωρινών Δικαιωμάτων από τον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.                                                                                  

Ο Ε.Α.Σ. είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις όποιες απορίες και πιθανές διαφορές και αντιρρήσεις προς όφελος των Παραγωγών δικαιούχων της Περιφέρειας Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης




00 inkefalonia general ad 300X250