Έντονες διαμαρτυρίες για τον κλειστό δρόμο της Ανωγής - Στο "τραπέζι" ανεμογεννήτριες και εργατικές κατοικίες

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2015 11:00

Έντονες διαμαρτυρίες για τον κλειστό δρόμο της Ανωγής - Στο "τραπέζι" ανεμογεννήτριες και εργατικές κατοικίες

Στη χτεσινή ενημέρωση από τον περιφερειάρχη κ Θεόδωρο Γαλιατσάτο για την ΟΧΕ που έγινε στο Ληξούρι έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Ανωγής για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της επισκευής και παράδοσης στην κυκλοφορία στη θέση Άγιος Βασίλης – Κουρουπάτα του δρόμου, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι των χωριών να ταλαιπωρούνται για την μετάβαση τους προς και από το Ληξούρι στα χωριά τους.

Ο κ. Γαλιατσάτος ενημέρωσε τους κατοίκους ότι το Σάββατο θα μεταβεί στο σημείο για να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα έτσι ώστε το συντομότερο δυνατό να βρεθεί έστω και προσωρινή λύση με την παράδοση στην κυκλοφορία της μιας λωρίδας για την εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Τα αίματα άναψαν όταν κάτοικος επιτέθηκε φραστικά στον περιφερειάρχη για ολιγωρία και αδιαφορία λέγοντας ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και ότι αν γινόταν τώρα εκλογές ο δρόμος θα είχε φτιαχτεί για να μαζέψει ψήφους.

Δείτε το βίντεο με την επίμαχη φάση.

https://www.youtube.com/watch?v=Zb_pVKjoppI

Όσον αφορά τώρα στις ανεμογεννήτριες η πρόταση του κ Γαλιατσάτου είναι, περιφέρεια, φορείς και πολίτες να κινηθούν νομικά στην παρούσα φάση για να σταματήσουν οι εργασίες, και μετά να δοθεί οριστική λύση.

Για τις εργατικές κατοικίες θετικός ήταν ο κύριος Σπρίντζης στην πρόταση του περιφερειάρχη για την εκ νέου κατασκευή των μισών κτηρίων έτσι ώστε κατ’ αυτόν τον τρόπο να ξεπεραστούν τα εμπόδια που φέρνουν κάποιοι από τους ιδιοκτήτες.

DSC 1004DSC 1013DSC 1015DSC 1025snapshot 001




00 inkefalonia general ad 300X250