Eυχαριστείες για το περιστατικό στον αγώνα δρόμου στα Φωκάτα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 14:39

Eυχαριστείες για το περιστατικό στον αγώνα δρόμου στα Φωκάτα

Θα ήθελα με αυτή μου την επιστολή να ευχαριστήσω δημοσίως όλους όσους με βοήθησαν στο ατυχές μου περιστατικό, την Κυριακή 1/07/2012 στον αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε στα Φωκάτα. Δυστυχώς, εξαιτίας της δικής μου, ελλιπής προετοιμασίας χρειάστηκε η παρέμβαση των αρμοδίων.

Συγκεκριμένα, θα ήθελα να ευχαριστήσω το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και κυρίως τους κύριους Χαράλαμπο Μοσχόπουλο και Στέφανο Κουνάδη, οι οποίοι πρώτοι μου παρήσχαν τις πρώτες βοήθειες με την υπερπολύτιμη και καθοριστική συμμετοχή της ιατρού κας Φαραντάτου Βιβής.. Επίσης, τον γιατρό κύριο Μοσχόπουλο Νίκο για την συμμετοχή του στην επιτόπια συλλογική προσπάθεια καθώς και για τον άψογο και ανθρώπινο πρόσωπο του κατά την διάρκεια της διακομιδής μου με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αργοστολίου και την συνεχείς παρουσία του και στο χώρο των εξωτερικών ιατρείων!! Ακόμη, τους υπεύθυνους του ΕΚΑΒ, οι οποίοι σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής από το σημείο του αγώνα μέχρι και το νοσοκομείο εργάστηκαν με απίστευτο ζήλο και βοήθησαν τα μέγιστα,όπως φυσικά και στο σύνολο των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας που από την πρώτη στιγμή έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους!!!

Βεβαίως, πολλά ευχαριστώ θέλω να απευθύνω στους διοργανωτές του αγώνα, οι οποίοι φρόντισαν και αυτοί το κατά δύναμη και κυρίως τον πρόεδρο των Φωκάτων κο Φωκά Νίκο.. Τέλος, όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας μου και επικοινώνησαν μαζί μου.

Θα ήθελα, επιπλέον, να ζητήσω συγγνώμη εάν αυτό το ατυχές περιστατικό της υγείας μου επισκίασε την άψογα διοργανωμένη εκδήλωση.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και ανανεώνω το ραντεβού μας για τον επόμενο αγώνα δρόμου!

Μετά τιμής,
Καππάτος Α. Διονύσιος.