Στη Λάρισα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεόφιλος Μιχαλάτος

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 22:39

Στη Λάρισα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεόφιλος Μιχαλάτος

Στη Λάρισα βρίσκεται ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, στα πλαίσια της γενικής συνέλευσης επιμελητηρίων που πραγματοποιείται το διήμερο 27 και 28 Νοεμβρίου στη θεσσαλική πόλη, στο χώρο του επιμελητηρίου.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δημήτρη Αδάμ, «πρόκειται για την κορυφαία Επιμελητηριακή συνάντηση στο πλαίσιο της οποίας θα φιλοξενηθούν στην πόλη τα προεδρεία όλων των Επιμελητηρίων της χώρας.

Στο πλαίσιο της συνέλευσης θα τιμηθούν σημαντικοί επιχειρηματίες της περιοχής και θα υπάρξουν ξεναγήσεις των συμμετεχόντων στα μνημεία της πόλης.»

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας συζητήθηκαν θέματα για τη λειτουργία των Επιμελητηρίων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις προτάσεις για καλύτερη οργάνωση της δουλείας τους καθώς και την κοινή αντιμετώπιση κεντρικών οικονομικών θεμάτων.

Σήμερα, Σάββατο υπάρχει ανοιχτή συνέλευση στην οποία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο Πρωθυπουργός της χώρας, Υπουργοί, διοικητές φορέων, ασφαλιστικών ταμείων και Τραπεζών, εκπρόσωποι πρεσβειών, πανεπιστημιακοί και σημαντικοί stakeholders απ’ όλη τη χώρα.

λαρισα




00 inkefalonia general ad 300X250