Συνεργείο της here.com στα Πουλάτα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 05:19

Συνεργείο της here.com στα Πουλάτα

Tις απογευματινές ώρες σήμερα, έκανε την εμφάνιση του στα Πουλάτα, κινητό συνεργείο της here.com το οποίο με κάμερες υψηλής τεχνολογίας βιντεοσκόπησε απ' άκρου εις άκρον το χωριό μας. Μάλιστα, εστίασε σε σημεία ενδιαφέροντος όπως οι εκκλησίες του Αγίου Παντελεήμονα και του Αγίου Σπυρίδωνα, αλλά και σε καταστήματα εστίασης.

Από έρευνα που πραγματοποίησε το www.poulatakefalonias.gr προέκυψε ότι η Here Maps είναι εφαρμογή της εταιρείας Nokia και προσφέρει τεχνολογία χαρτογράφησης.

Επίσης, παρέχει πληροφορίες για δρόμους, αποστάσεις, αξιοθέατα, δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και στοιχεία τοπικών επιχειρήσεων όπως η ακριβής τους θέση, τρόποι επικοινωνίας, καθώς και καθοδήγηση για τον προορισμό που επιλέγει κάποιος.

Πρόσφατα αναβαθμίστηκε με χαρακτηριστικά όπως η offline πλοήγηση που δεν απαιτεί σύνδεση στο internet, φωνητική καθοδήγηση, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες δρομολογίων για μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οπότε, αν συναντήσετε τις επόμενες ημέρες στο δρόμο σας ένα μπλέ αυτοκίνητο με κάμερες στην οροφή του, μην αιφνιδιαστείτε...




00 inkefalonia general ad 300X250