Ευρωπαϊκή επιτυχία για το Γυμνάσιο Μεσοβουνίων!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 14:33

Ευρωπαϊκή επιτυχία για το Γυμνάσιο Μεσοβουνίων!

Το Γυμνάσιο Μεσοβουνίων, που κατέκτησε την πρώτη θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό γαλλόφωνου βίντεο «Je dis non...», διακρίθηκε και σε ευρωπαϊκό επίπεδο! Συμμετέχοντας στην τελική διαγωνιστική φάση, κατέκτησε και το 3ο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ!Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι στην τελική φάση έλαβαν μέρος 20 ευρωπαϊκές χώρες και ότι είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που ελληνικό σχολείο Β/θμιας εκπ/σης διακρίνεται σε ευρωπαϊκό επίπεδο σε γαλλόφωνο διαγωνισμό!

Σας υπενθυμίσουμε ότι για τη δημιουργία και την παραγωγή του βίντεο εργάστηκαν οι καθηγητές Αγγελετάκη Αγγελική και Δαλαμάγκας Κωνσταντίνος και οι μαθητές Αντύπας Διονύσης, Αϊντίνη Φλορίντα, Βίσα Σονίλα, Γαλιατσή Βασιλική, Γκρέμου Βασιλική και Ρούτσι Σιντορέλλα.

e-mail επικοινωνίας : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Αγγελετάκη Αγγελική)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Δαλαμάγκας Κωνσταντίνος)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Γυμνάσιο Μεσοβουνίων)


Ετικέτες: