Δελτίο Τύπου Χρυσής Αυγής

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012 19:56

Δελτίο Τύπου Χρυσής Αυγής

Αντιπροσωπεία συναγωνιστών του Πυρήνα Κεφαλονιάς της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλείς τους υποψήφιους βουλευτές Χουρμούζη Χριστόφορο και Κοσμετάτου Πολύτιμη, επισκέφθηκε το τριήμερο 13-15/6/2012, έπειτα από πρόσκληση των κατοίκων, την Πάστρα και την Αγία Ευφημία.

 

Τα στελέχη του Πυρήνα ανέλυσαν λεπτομερώς τις θέσεις του κινήματος αλλά και τη στάση που θα κρατήσει η Τ.Ο. της Κεφαλονιάς έπειτα από τις εκλογές, ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα.

Οι συμπατριώτες μας, αποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τις προτάσεις μας για έξοδο από τη σημερινή κρίση που αντιμετωπίζουμε όλοι μας και απαίτησαν από εμάς ένα και μόνο πράγμα, ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. Εμείς από την πλευρά μας ορκιστήκαμε ότι ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!

Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα επισκεφτήκαμε Μοναστήρι του νησιού μας, όπου παραδώσαμε στις μοναχές κούτες με τρόφιμα ενώ παραλάβαμε από αυτές ρούχα για τους Έλληνες συμπατριώτες μας που τα έχουν ανάγκη. Από 18/6/2012, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο 21.30 - 23.00, μπορούν όσοι χρειάζονται ρούχα ή τρόφιμα να προσέρχονται στα γραφεία μας στην Πλατεία Αργοστολίου να τα παραλαμβάνουν ή να τηλεφωνούν στα τηλέφωνα 6981419650 και 6945134452 για να τους τα παραδίδουμε στο σπίτι τους.

Τέλος, μία ενημέρωση S.O.S. για όσους μας ψηφίσουν στις αυριανές εκλογές, ΠΡΟΣΟΧΗ!!! γιατί εντοπίστηκαν πονηροί να μοιράζουν ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής από τις προηγούμενες εκλογές, τα οποία είναι φυσικά άκυρα. Το ψηφοδέλτιο του Κόμματος για τις εκλογές της 17/6/2012 αποτελείται αυτή τη φορά από τρεις υποψήφιους, τους ΓΕΡΜΕΝΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, ΧΟΥΡΜΟΥΖΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ και ΚΟΣΜΕΤΑΤΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΗ και ΔΕΝ βάζουμε σταυρό. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ.