Καμιναράτα : Με ταχύτατους ρυθμούς η κατασκευή του Περιβαλοντολογικού μονοπατιού (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 03 Απριλίου 2015 12:51

Καμιναράτα : Με ταχύτατους ρυθμούς η κατασκευή του Περιβαλοντολογικού μονοπατιού (εικόνες)

Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του Περιβαλοντολογικού μονοπατιού  από το χωριό μας έως και την Σχίζα.



Το μονοπάτι (που όπως έχουμε ξαναγράψει ξεκινά από το γήπεδο και αφού περάσει από τον Πήγανο τον Ταφιό και τα Κηπούρια θα καταλήξει στην Σχίζα) έχει προχωρήσει αρκετά και έχει αρχίσει εκτός από την κατασκευή των Κιοσκιών και η πλακόστρωση  του.

Οι τυχεροί που θα είναι στο χωριό το Πάσχα θα μπορέσουν να το απολαύσουν την μοναδική θέα της περιοχής περπατώντας το τουλάχιστον ένα μεγάλο κομμάτι του.

Η προσπάθεια που καταβάλει ο πρόεδρος  Μαρούλης Γεράσιμος (και όπως μας διαβεβαίωσε έχει ευοδωθεί), είναι  ο εργολάβος που έχει αναλάβει την κατασκευή του μονοπατιού,  να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ζημιών που έχουν γίνει  στο γήπεδο του χωριού μας και δυστυχώς είναι πάρα πολλές καθιστώντας το σχεδόν ακατάλληλο και επικίνδυνο για χρήση.

Πιστεύουμε ότι το καλοκαίρι με την βοήθεια όλων να έχουν αποκατασταθεί τα συρματοπλέγματα και η περίφραξη και να έχει φτιαχτεί  ο αγωνιστικός χώρος ώστε η νεολαία μας να αγωνίζεται  εκεί χωρίς κίνδυνο.

Στην προσπάθεια αυτή του Προέδρου του χωριού θα είναι και ο Σύλλογός μας αρωγός και ζητάμε και από όλους τους χωριανούς που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά να μας στείλουν όποιο χρηματικό ποσό επιθυμούν για το γήπεδο και εμείς σε συνεργασία με την κοινότητα θα το διαθέσουμε. Είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι και θέλετε και θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας

0 (1)

Τα αποδυτήρια του γηπέδου πλήρων ερημωμένα!

0 (4)

Η Περίφραξη έχει καταστραφή

1. (1)

Άρχισαν οι εργασίες για την αποκατάσταση ζημιών

2 (1)

Το Πρώτο κιόσκι των μονοπατιών έγινε στο γήπεδο

0 (5)  3  Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (1)   Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (4) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (5)  Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (7)  Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (9)  Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (11) Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (14)Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (12)    Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (17)Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (16)     Περιβαλοντολογικα Μονοπατια (21)

kaminarata.gr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250