Το Δημοτικό Κτηνιατρείο στο Αργοστόλι είναι γεγονός!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 11:52

Το Δημοτικό Κτηνιατρείο στο Αργοστόλι είναι γεγονός!

Τα πλατιά χαμόγελα μας έχουν εξήγηση.....και τι εξήγηση!


Ενα όραμα που το παλέψαμε για πάρα πολύ χρόνο ,σήμερα το πρωί πήρε σάρκα και οστά.... παραλάβαμε από την Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου το κλειδί του χώρου που μας παραχώρησε προκειμένω να ιδρύσουμε Δημοτικό κτηνιατρείο!!

Ενώνουμε όλοι μας τις δυνάμεις μας και σε συνεργασία με τον Δήμο,την κτηνιατρική υπηρεσία ,τους εκλεκτούς ντόπιους κτηνιάτρους μας ,με την συμπαράσταση από ξένους νόμιμους εθελοντές επιστήμονες και φυσικά με την δική σας συνεργασία προσδοκούμε να θέσουμε υπό έλεγχο το μέγιστο θέμα ,αδέσποτα ζώα ,σε ένα εύλογο βάθος χρόνου.

Σχεδιάζουμε να γίνονται στον χώρο αυτό απλές κτηνιατρικές πράξεις ,όπως εμβολιασμοί,στειρώσεις,καταγραφή δεδομένων,ηλεκτρονική σήμανση και επανένταξη των ζώων στο φυσικό τους χώρο... στοχεύουμε κυρίως στα αδέσποτα ζώα του νησιού μας αλλά και στα ζώα που έχουν οι συνάνθρωποι μας και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ,,στους ανέργους μας αλλά και στους φοιτητές μας!

...ο σχεδιασμός μας είναι δύσκολος...αλλά με την συμπαράσταση σας θα τα καταφέρουμε...και θα θωρακίσουμε την δημόσια υγεία ...

Θα χρειαστούμε εθελοντές να μας βοηθήσουν στις επισκευές του χώρου που δεν είναι και λίγες...στεγάδες,υδραυλικοί,ηλεκτρολόγοι,μπογιατζήδες...ότι μπορεί ο καθένας μας για ένα στόχο που είναι για όλους μας!!

Αυτή την προσπάθεια θα την κάνουμε και με τους άξιους εθελοντές Αγγλους φιλόζωους του συλλόγου ΚΑΤΣ που ήδη η συνεργασία μαζί τους έχει αποδώσει τα μέγιστα στις στειρώσεις των ζώων...ευχαριστούμε πολύ το πρόεδρο και το Δ.Σ. της κοινότητας Αργοστολίου για τον χώρο που μας παραχώρησαν ,αλλά κυρίως γιατί πίστεψαν και στηρίζουν τη δράση μας.

Ενα ευχαριστώ από καρδιάς για τα παιδιά της Κεφαλλονίτικης διαιτησίας που μας στήριξαν με τις περιορισμένες δυνατότητες που έχουν...συνεχίζουμε...όλοι μαζί!

Διονύσης Καππάτος


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250