Ευχαριστήριο "Εθελοντικής Συνεργασίας"

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Ιουνίου 2012 15:09

Ευχαριστήριο "Εθελοντικής Συνεργασίας"

Ως πρόεδρος της εθελοντικής ομάδας πολιτών Πόρου Κεφαλλονιάς, «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ συνεργασία», θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην ναυτιλιακή εταιρεία «ΙONIAN FERRIES» και προσωπικά, ευχαριστώ θερμά τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ. Γεώργιο Βασιλαρά για την άμεση και μεγάλη προσφορά της εταιρείας, στους κατοίκους του Πόρου.

Η «IONIAN FERRIES», υπήρξε μεγάλος αρωγός της προσπάθειάς μας καθώς μετέφερε ΔΩΡΕΑΝ με το πλοίο της «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ», σήμερα το πρωί ποσότητα 1440 κιλών αλευριού, το οποίο μέσω της εθελοντικής ομάδας, παραδόθηκε στους κατοίκους του Πόρου. Η συμβολή της «IONIAN FERRIES», και η προσωπική μέριμνα του κ. Γεώργιου Βασιλαρά, ήταν μεγάλη και σημαντική για την εθελοντική μας ομάδα.

Τόσο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και εκπροσωπώντας τα μέλη της «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ συνεργασίας» πολιτών Πόρου Κεφαλλονιάς, ευχαριστούμε θερμά, για ακόμα μια φορά την «ΙΟΝΙΑΝ FERRIES", τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ. Γεώργιο Βασιλαρά και το πλήρωμα του ΕΓ/ΟΓ «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ», για την μεγάλη προσφορά και αρωγή τους, στην προσπάθεια υλοποίησης του εγχειρήματος της ομάδας μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τον ίδιο τρόπο και με την ίδια βούληση, θα είναι η «IONIAN FERRIES», αρωγός μας και στις υπόλοιπες δράσεις μας.

Ο πρόεδρος:
Βασίλης Αντζουλάτος