Εκοψε την πίτα της η Ενωση Ηλεκτρολόγων (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015 14:50

Εκοψε την πίτα της η Ενωση Ηλεκτρολόγων (εικόνες)

ΕΝΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων μας με τις οικογένειες τους και με την παρουσία της βουλευτή των Νησιών μας κ. Αφροδίτης Θεοπεφτάτου  η οποία και χαιρέτησε στην εκδήλωση μας έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της ΕΕΤΕΜ Παυλάτος Γιώργος και ο πρόεδρος της Ένωσης Υδραυλικών Κουμαριώτης Γιώργος που απεύθυναν χαιρετισμό.

Η τυχερή της βραδιάς ήταν η γραμματέας της Ένωσης μας κ. Μινέτου Διονυσία που της έτυχε το φλουρί παίρνοντας δώρο ένα Tablet.

Την πίτα μας την διάβασε ο πατέρας Σωτήρης και την έκοψε ο πρόεδρος του Ταμείου Πρόνοιάς μας ο Συνάδελφος Καρούσος Χρηστός.

Ευχαριστούμε τον πατερά Σωτήρη, όλους τους Συναδέλφους, τις οικογένειες τους, τους φίλους, τους συνταξιούχους Συναδέλφους και τους προσκεκλημένους μας που τίμησαν την εκδήλωση μας με την παρουσία τους.

Να ευχαριστήσουμε ακόμη όλο το προσωπικό του κέντρου ΔΕΙΛΙΝΑ στα Διλινάτα που έγινε η εκδήλωση και την ορχήστρα του καταστήματος για το κέφι που προσφέρανε με τα τραγούδια τους.

           ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΥΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

P1P2P3P5P6P7P10P41




00 inkefalonia general ad 300X250