Το Εργατικό Κέντρο για την απόφαση κατά των Χαλυβουργών

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2012 07:25

Το Εργατικό Κέντρο για την απόφαση κατά των Χαλυβουργών

Εμείς οι εργαζόμενοι της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, καταδικάζουμε την απόφαση του αστικού δικαστηρίου που βγάζει παράνομη και καταχρηστική την απεργία των Χαλυβουργών, που εδώ και επτά μήνες δίνουν ηρωικό αγώνα επιβίωσης, και αξιοπρέπειας!


Σταθήκαμε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των αγωνιζόμενων Χαλυβουργών, και θα συνεχίσουμε να τους στηρίζουμε μέχρι να δικαιωθούν!

Οι μάσκες έπεσαν, με την στάση τους δείχνουν για άλλη μια φορά την αφοσίωση, και τυφλή τους υποταγή στα συμφέροντα της εργοδοσίας.

Παράλληλα αποκαλύπτουν και τον ταξικό χαρακτήρα της δικαιοσύνης. Όπου απροκάλυπτα πλέον υπερασπίζονται την νομιμοποίηση της εκμετάλλευσης παρέχοντας προστασία στην εργοδοσία η οποία κάνει απολύσεις, μειώσεις μισθών και τρομοκρατεί τούς εργαζόμενους !

Δεν είναι διόλου τυχαίες οι επαναλαμβανόμενες νομικίστικες επιθέσεις τους, καθώς τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι εργαζόμενοι σέρνονται στα δικαστήρια, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια του αστικού πολιτικού συστήματος και των κομμάτων του να βάλουν φραγμό στην ταξική πάλη των εργαζομένων

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

ΤΟ Δ.Σ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ