Στην Ιθάκη περιόδευσαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 07:18

Στην Ιθάκη περιόδευσαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Οι  υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ   Κεφαλονιάς κι Ιθάκης , οργώνουν  τα χωριά και την πόλη της Ιθάκης   έξι  μέρες, πριν την ανατροπή της εθνικής ταπείνωσης και της κοινωνικής τραγωδίας για να συζητήσουν το πρόγραμμμα τους .

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανέπτυξαν το κυβερνητικό  πρόγραμμα , ενώ παράλληλα απάντησαν σε ερωτήσεις των συγκεντρωμένων κατοίκων, ερωτήσεις που αποτυπώνουν την αγωνία τους και τα άγχη τους για την πορεία της χώρας, πορεία συνυφασμένη και με τους ίδιους και τα παιδιά τους.Ερωτήσεις για το τι θα γίνει με τους πλειστηριασμούς και τα χρέη στις τράπεζες, τι θα γίνει με το πρόβλημα της ανεργίας, της αγροτικής παραγωγής, της υγείας και της συγκοινωνιακής σύνδεσης του νησιού .

Η  αριστερά, μέσω των υποψηφίων της στην  Κεφαλονιά και στην Ιθάκη  μαζί με τον λαό δίνει τον αγώνα για μία Ελλάδα με Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνη και Δημοκρατία. Η νίκη της αριστερά στις επερχόμενες εκλογές είναι νίκη του λαού μας θα είναι η αρχή για την πραγματοποίηση των ονείρων και των επιθυμιών του.
Η Ελπίδα Έρχεται.

                                    Γραφείο  Τύπου Ν.Σ. Ε Σύριζα  Κεφαλονιάς & Ιθάκης

10921891 10203657282936102 717259726 n




00 inkefalonia general ad 300X250