Διαγωνισμός logo (λογότυπου) Kefalonistas.

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιουνίου 2012 07:28

Διαγωνισμός logo (λογότυπου) Kefalonistas.

Αγαπητοί συμπολίτες μας. Θα θέλαμε καταρχήν να σας ευχαριστήσουμε γιά την θερμή υποδοχή που κάνατε στον κοινό σκοπό μας. Να κάνουμε την Κεφαλονιά μας πιό όμορφη, πιό πράσινη πιό καθαρή και πιό ανθρώπινη!!!Μέσα σε όλες τις εθελοντικές ενέργειες που θα κάνουμε σαν πρώτο βήμα γιά να μας γνωρίσει ακόμα καλυτερα και να μας αγαπήσει ο κόσμος διενεργούμε ένα ανοικτό διαγωνισμό γιά το λογότυπό μας τα επόμενα χρόνια. Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια ενός μήνα και από τις προτάσεις σας πρώτη φάση θα διαλέξουν οι φίλοι μας με likes τα 6 καλύτερα. Σε τελική φάση θα μείνουν τα 6 επικρατέστερα όπου ειδική επιτροπή θα επιλέξει το καλύτερο και πάντα σε συνάρτηση με τις προτιμήσεις των φίλων μας.


Ημερομηνίες διεξαγωγής διαγωνισμού λογότυπου.
2/6/12-30/6/12 Αποστολή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τις προτάσεις σας
30/6-15/7 Επιλογή των 4 δημοφιλέστερων (likes)+2 επιλεγμένων απο επιτροπή
15/7-30/7 Τελικός διαγωνισμός των 6 επικρατέστερων.
1/8/2012 Νικητής Α΄Βραβείου και ανακοίνωση δημιουργού του Logo μας.

Σας πληροφορούμε πως τα λογότυπα θα είναι ανηρτημένα ανώνυμα έτσι ώστε να μην επηρεαστούμε από τυχόν φιλίες, κουμπαριές και συγγένειες!!!
Με εθελοντικούς εγκάρδιους χαιρετισμούς
Kefalonistas Team

Παρακαλώ στείλτε μας τις προτάσεις σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.




00 inkefalonia general ad 300X250