Συνέντευξη Τ. Κουίκ στην Κεφαλονιά: «Μην εκπλαγείτε αν δείτε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ»

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014 21:37

Συνέντευξη Τ. Κουίκ στην Κεφαλονιά: «Μην εκπλαγείτε αν δείτε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ»

Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα το απόγευμα στο Ξενοδοχείο "Mouikis" στο Αργοστόλι, ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπεύθυνος για την Κεφαλονιά Τέρενς Κουίκ. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο κ. Κουίκ επισκέφθηκε σήμερα εκτάκτως το νησί μας και στην συνέντευξη Τύπου προσπάθησε να δώσει το στίγμα για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας, δηλώνοντας εν αρχή πως: «Εμείς ως Ανεξάρτητοι Ελληνες, είμαστε έτοιμοι να πάμε σε εκλογές».
Στο πάνελ εκτός του κ. Κουίκ, κάθισαν η κα Λία Εγγλέζου, η οποία θα είναι υποψήφια βουλευτής στην Β' Αθηνών, και τα μέλη της συντονιστικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο νησί, Βασίλης Καμπίτσης και Μάκης Πετράτος.

«Οι συντονιστικές μετατρέπονται σε επιτροπές εκλογικού αγώνα. Πλέον τα πράγματα δεν γυρίζουν πίσω. Ο κύκλος της προσδοκίας της κυβέρνησης των 180 βουλευτών υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα, έχει κλείσει οριστικά και πλέον βαδίζουμε προς τις κάλπες με απόλυτη αισιοδοξία ως Ανεξάρτητοι Ελληνες» τόνισε ο κ. Κουίκ και συνέχισε ως εξής: «Πιστεύουμε πως δεν θα πρέπει να είμαστε σε μία κυβέρνηση που θα είναι δικομματική. Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα είναι η εγγύησης μετά τις εκλογές».

Ο κ. Κουίκ μεταξύ άλλων μίλησε και για συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ, τα Εθνικά Θέματα, το μεταναστευτικό, τόνισε επίσης πως «θα προστατεύσουμε την Ορθοδοξία», ενώ επεσήμανε ξανά πως υπάρχουν διαφορές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Ομολογία ήττας η επιλογή του Σταύρου Δήμα»

«Το success story που ήθελε η συγκυβέρνηση είναι ένα αποτυχημένο story και αυτό το γνωρίζουν καλά οι άνεργοι αυτής της χώρας , αυτοί που βλέπουν τα παιδιά τους να φεύγουν στο εξωτερικό για δουλειές και οι συνταξιούχοι που έχουν γίνει συνταξιούχοι του Πακιστάν. Δεν θα δεχθούμε νέα θηλιά, ούτε τα δύο νέα μνημόνια που ετοιμάζουν» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ και συνέχισε αναφορικά με την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας «Η επιλογή του Σταύρου Δήμα για πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ομολογία ήττας. Κάνουν την διαδικασία μέσα στα Χριστούγεννα και "πυροβολούν" τους εμπόρους, είναι ουσιαστικά ο "θάνατος του Eμποράκου"».

Αναφορικά με το πολιτικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει σχετικά με τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλου Χαϊκάλη για προσπάθεια χρηματισμού του, ο κ. Κουίκ τόνισε πως υπάρχουν όλα τα πιεστήρια που αποδεικνύουν ότι ο Γιώργος Αποστολόπουλος προσπάθησε να δωροδοκήσει τον βουλευτή, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή του ότι δεν πρόκειται να υπάρχουν ανατροπές στην υπόθεση, παρά τα όσα αντίθετα υποστηρίζει ο κ. Αποστολόπουλος. Παράλληλα, απαντώντας σε ερώτηση επεσήμανε πως τον ίδιο δεν τον προσέγγισε ποτέ και κανένας.

Ο κ.Κουίκ κλείνοντας είπε πως «Μην σας εκπλήξει να δείτε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ», ενώ πρόσθεσε πως από εδώ και πέρα υπεύθυνος των ΑΝ.ΕΛ για την Κεφαλονιά θα είναι ο κ. Νίκος Νικολόπουλος.

Την Δευτέρα το πρωί στις 9, ο κ. Κουίκ θα επισκεφθεί τον αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγή Δρακουλόγκωνα.
Την συνέντευξη παρακολούθησαν εκτός των άλλων, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων Σπύρος Γαλιατσάτος, η Γιώτα Αποστολάτου και ο Κώστας Μιχαλάκος .

Ακούστε παρακάτω όλη την συνέντευξη του κ. Τέρενς Κουίκ και τις ερωτήσεις που τέθηκαν


Record music with Vocaroo >>

DSC 0106DSC 0110DSC 0112DSC 0118DSC 0120




00 inkefalonia general ad 300X250