Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου Σάμης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 23:39

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου Σάμης

Μια πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή, παρακολουθήσαμε απόψε στο νηπιαγωγείο της Σάμης. Με την επιμέλεια της Διευθύντριας Βασιλλοπούλου Σπυριδούλας και των αναπληρωτριών νηπιαγωγών, Βάσως Μπέλη και Παναγιώτας Πόπη, τα παιδιά παρουσίΜε τον αυθορμητισμό της ηλικίας τους, οι μικροί μας φίλοι, παρουσίασαν έξοχα το θεατρικό και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια τους και στο τέλος ο Άγιος Βασίλης τους αντάμειψε, μοιράζοντάς τους δώρα, σοκολάτες και γλυκίσματα.ασαν το μικρό θεατρικό δρώμενο [ Ο παπουτσής στα πρόθυρα της κρίσης ]!

Στην αρχή της εκδήλωσης, η Διευθύντρια, ευχαρίστησε, όλους όσους βοηθούν για την εύρυθμη λειτουργία του νηπιαγωγείου.
Στο τέλος παιδιά, γονείς, και όσοι άλλοι παρακολούθησαν τη παράσταση, κεράστηκαν από τα εδέσματα του μπουφέ, που οι μαμάδες των παιδιών είχαν ετοιμάσει.

Κλείνοντας ας μας επιτραπεί μια σκέψη.

Έχοντας παρακολουθήσει και τη περσινή χριστουγεννιάτικη γιορτή του νηπιαγωγείου Σάμης, η διαπίστωση είναι πως η δουλειά που γίνεται εκεί είναι εξαιρετική και η προσέλευση του κόσμου είναι πραγματικά πολύ μεγάλη, στις εκδηλώσεις που γίνονται.

Επειδή και οι δύο αίθουσες του νηπιαγωγείου είναι μικρές και δεν ενδείκνυνται για τέτοιες εκδηλώσεις, μήπως θα ήταν καλύτερα οι εκδηλώσεις αυτές να γίνονται στη διπλανή αίθουσα τελετών του Γυμνασίου – Λυκείου Σάμης;

Πιστεύουμε ότι για τα παιδιά και για τους θεατές, τα πράγματα εκεί θα είναι πολύ καλύτερα και πολύ πιο άνετα!

Τέλος να ευχηθούμε στα παιδάκια, στις νηπιαγωγούς και στους γονείς των παιδιών, χρόνια πολλά και καλά, καλά Χριστούγεννα και ο καινούργιος χρόνος να τους φέρει τα καλύτερα!

Τάσος Καβαλλιεράτος

vlahatasamis.gr