Ώρες αγωνίας για τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας (ενημερωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 09:48

Ώρες αγωνίας για τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας (ενημερωμένο)

Ανανεωμένο 22.12   Ώρες αγωνίας για τον Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Σπυρίδωνα, ο οποίος για πέμπτη  μέρα νοσηλεύεται στην μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου  Αθηνών και δίνει την μεγαλύτερη μάχη του για να κρατηθεί στη ζωή.

Τα πρώτα κρίσιμα εικοσιτετράωρα μετά την δύσκολη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι έχουν περάσει, πλην όμως μέχρι στιγμής ο Μητροπολίτης δεν έχει καταφέρει να βγει από την καταστολή.

Οι γιατροί κάνουν προσπάθειες, ώστε ο Δεσπότης να «ξυπνήσει» κάτι που όμως μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί. Συν τοις άλλοις, η παρατεταμένη παραμονή του στην Εντατική, ελλοχεύει τον κίνδυνο λοιμώξεων και αυτό είναι ένα ακόμα στοιχείο που ανησυχεί τους θεράποντες γιατρούς του.

Ο αγώνας που δίνει για να κρατηθεί στην ζωή ο Μητροπολίτης, έχει φορτίσει συναισθηματικά και τους υπόλοιπους ιερείς του νησιού και όχι μόνο, οι οποίοι είτε με τηλεφωνήματα, είτε σπεύδοντας στην Αθήνα στο νοσοκομείο όπου Νοσηλεύεται προσπαθούν να βρεθούν στο πλευρό του.

Ήδη από την αρχή της νοσηλείας του, βρίσκονται στην Αθήνα τα πνευματικά του παιδιά, αρχιμανδρίτες Σπυρίδωνας Πετεινάτος και Παϊσιος Παράσχης. Χθες κατέφτασε στην Αθήνα και ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης αρχιμανδρίτης π. Γεράσιμος Φωκάς, αλλά και άλλοι ιερείς.

Ανανεωμένο 18.12

Διασωληνωμένος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ναυτικού Νοσοκομείου της Αθήνας ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Σπυρίδωνας.

Ο Μητροπολίτης, ο οποίος χθες το πρωί υποβλήθηκε σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, βρίσκεται σε καταστολή και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του τα επόμενα 24ωρα εξακολουθούν να είναι κρίσιμα.

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε κρίνεται επιτυχημένη και αυτό είναι ένα πολύ θετικό και αισιόδοξο στοιχείο.

Στο πλευρό του Μητροπολίτη, από τις πρώτες ώρες της νοσηλείας του βρίσκονται και δύο από τα πνευματικά του παιδιά, οι αρχιμανδρίτες Σπυρίδωνας Πετεινάτος και Παϊσιος Παράσχης.

Το inkefalonia.gr εύχεται ολόψυχα στον Μητροπολίτη μας να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Αρχική ενημέρωση 17.12

Εσπευσμένα στο Ναυτικό Νοσοκομείο της Αθήνας μεταφέρθηκε τα ξημερώματα ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Σπυρίδωνας.

Ο Μητροπολίτης υποβλήθηκε σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι και σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του, τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα.




00 inkefalonia general ad 300X250