Καλά να είμαστε... εμείς κι' οι καναπέδες μας!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Δεκεμβρίου 2014 07:23

Καλά να είμαστε... εμείς κι' οι καναπέδες μας!

Η ακατάβλητη δύναμη της φύσης, δείχνει την δύναμή της  και φανερώνει τις όποιες κακοτεχνίες ή δείχνει αμείλικτα το οριστικό τέλος των ολιγόχρονων προδιαγραφών έργα. ξεμπροστιάζει επίσης την απάθεια και τον ωχαδερφισμό μας! Έτσι λοιπόν και σήμερα θα παρουσιάσουμε τα δυο αξιοθέατα του θαλάσσιου περιπάτου Σάμης-Καραβομύλου στην περιοχή "της Αννούλας": τα δυο-μετά τις τελευταίες βροχές-απροσπέλαστα για τους πεζούς ,γκρεμισμένα γιοφύρια.

Την πρόχειρη στρατιωτική κατασκευή και το σταθερό. Από το 2011 το σταθερό, "πνέει λοίσθια"!!! Η μελέτη σύμφωνα με τον Δήμαρχο κ. Παρίση, αλλά και τον πρώην Αντιεριφερειάρχη κ. Κουρή υπάρχει. Δεν υπάρχει όμως η θέληση και η πολιτική βούληση να γίνει το έργο.

Πέρυσι ο στρατός... ήρθε και " έκτισε στη άμμο παράγκα" …και ποιο το αποτέλεσμα μετά ένα χρόνο; δείτε το στις φωτογραφίες!!! Οι κάτοικοι της περιοχής...δεν ασχολούνται με το πρόβλημα και ας περνούν από πάνω καθημερινά, ακόμα και μαθητές!!! Η Δημοτική Αρχή… «αυτοθαυμάζεται» για τα μεγάλα έργα που εκτελεί και δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με το θέμα! Οπότε καλά να είμαστε εμείς… και οι καναπέδες μας!

Τις φωτογραφίες αφιερώνουμε, πρώτα σε μας τους κατοίκους της περιοχής και μετά στη διοίκηση του Δήμου Κεφαλονιάς.


Τάσος Καβαλλιεράτος

vlahatasamis.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250