ΤΕΙ Δημοσίων Σχέσεων: Ορκίστηκαν και… ανοίγουν φτερά! (Photos)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012 17:17

ΤΕΙ Δημοσίων Σχέσεων: Ορκίστηκαν και… ανοίγουν φτερά! (Photos)

Ημέρα χαράς σήμερα για το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, καθώς ορκίστηκαν οι απόφοιτοί του! Σε μία πολύ όμορφη τελετή που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο «Ο Κέφαλος», οι απόφοιτοι πήραν τα πτυχία τους και πλέον ετοιμάζονται να ανοίξουν τα… φτερά τους. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο προϊστάμενος του τμήματος κ. Αγησίλαος Κονιδάρης , έκανε τον αρχικό χαιρετισμό, ενώ στην αίθουσα προβλήθηκε και βίντεο με συνεντεύξεις φοιτητών που έδωσαν το στίγμα της ζωής στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ.

Στην εκδήλωση, το παρών έδωσαν ο Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ.κ. Σπυρίδωνας, συνοδευόμενος από τον αρχιμανδρίτη κ. Σπυρίδωνα Πετεινάτο, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο Δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Κεκάτος, ο πρόεδρους του δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Ανουσάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Μάρκος Κοτσιλίνης , οι δημοτικοί σύμβουλοι Διονύσης Κοκκόσης και Διονύσης Αραβαντινός, ο υποδιοικητής της Σχολής του Εμπορικού Ναυτικού και αρκετοί ευτυχισμένοι γονείς που είδαν τα βλαστάρια τους να ανθίζουν. Καλή σταδιοδρομία!

Μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα! Κάντε Like στη σελίδα του inkefalonia στο Facebook! Κλικ εδώ.

{phocagallery view=category|categoryid=87}





00 inkefalonia general ad 300X250