Μια νέα, πολλά υποσχόμενη, Κεφαλονίτισσα σχεδιάστρια μόδας

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014 10:40

Μια νέα, πολλά υποσχόμενη, Κεφαλονίτισσα σχεδιάστρια μόδας

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, στις 19:00, η “Artlinks”  παρουσιάζει μια επίδειξη μόδας από την Κεφαλονίτισα  σχεδιάστρια Βιβιάννα Μαραβέγια.

Η Βιβιάννα ίδρυσε την επιχείρηση “MARAVEYA” το 2010 μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της  στην  Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων στο Pratt Institute της Νέας Υόρκης, και ενώ εργαζόταν στο χώρο της μόδας κατά την διάρκεια των σπουδών της.

0001

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα δημιούργησε την φίρμα που έχει γίνει ήδη γνωστή για τα αιθέρια βασικά χαρακτηριστικά της, τα ανάλαφρα υφάσματα και τις λεπτομέρειες, τις αυτοσχέδιες εκτυπώσεις πάνω στο ύφασμα και τις μεταξωτές μπορντούρες.  Από το ξεκίνημά της η επιτυχία της «MΑRAVEYA» βασίζεται σε μια δυναμική ομάδα που ταξιδεύει, αποκτά εμπειρίες και ιδέες που ανταλλάσσονται προκειμένου να προκαλέσουν την έμπνευση και να προωθήσουν την επιχείρηση όλο και περισσότερο.

Οι συλλογές τους απευθύνονται σε νέες  μοντέρνες γυναίκες με φιλοδοξίες, οι οποίες έχουν την ευχέρεια να αλλάζουν το στυλ του να ζεις στην πόλη σε ένα πιο χαλαρό και πιο ελεύθερο στυλ, ενώ παραμένουν σε κάθε περίπτωση σικάτες και θηλυκές.

Το αποτέλεσμα είναι ένα σύνολο από καθημερινά και βραδινά ρούχα τα οποία μπορούν να φορεθούν σε διαφορετικές εκδηλώσεις και περιπτώσεις και πρόκειται για ένα αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ζωής.

0002

Συνέντευξη από την Βιβιάννα Μαραβέγια:

Βιβιάννα η φίρμα σου είναι ουσιαστικά Ελληνική. Ελληνίδες συνεταίρους στην επιχείρηση και δημοφιλής σε γυναίκες από όλη την Ελλάδα. (και τη Μέση Ανατολή). Τι σημαίνει αλήθεια η επιχείρηση «MARAVEYA» για σένα, τι ανιπροσωπεύει?

Σημαίνει για μένα τα ΠΑΝΤΑ. Αυτήν την επιχείρηση την νοιώθω σαν παιδί μου, που κάθε χρόνο το βλέπω να μεγαλώνει και δεν θα μπορούσε παρά να με κάνει ευτυχισμένη. Η Φίρμα «MARAVEYA» απευθύνεται στην μοντέρνα καθημερινή γυναίκα, η οποία είναι δραστήρια, ταξιδεύει, και θέλει να ντύνεται με άνετα ρούχα που έχουν όμως στυλ. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην ποιότητα σε ρούχα πρωινά και βραδινά που φέρουν την σφραγίδα της ποιότητας «MARAVEYA» σε κάθε σχέδιο.

Στην ιστοσελίδα σου αναφέρεται ότι θα  επεκταθείτε στην παγκόσμια αγορά. Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες πάνω σ’ αυτό ?

Εμείς πρόσφατα παρουσιάσαμε την συλλογή μας SS2015  στην Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη κατά την διάρκεια του Coterie Trade Shows. Αυτό ήταν ένα τεράστιο βήμα για την φίρμα μας και μας έφερε σε επαφή με αγοραστές και επαγγελματίες σχεδιαστές από όλον τον κόσμο. Δεν μπορώ να αποκαλύψω περισσότερα για τις δραστηριότητες μας μέχρι την προσεχή Άνοιξη. ‘Αλλα κάντε λίγο υπομονή και θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

0004

Πως βλέπεις την επιχείρηση ‘MARAVEYA» να αντιπροσωπεύει την Ελλάδα σε Διεθνές Επίπεδο?

Η «MARAVEYA» αντιπροσωπεύει μια νέα Γενιά Ελλήνων που έχουν την διορατικότητα και την δυνατότητα να εξασφαλίζουν την θετική γνώμη των ανθρώπων για την χώρα μας και την παραγωγικότητά της. Υπάρχουν άλλωστε τόσα πολλά που μπορούν να σε προσελκύσουν στην Ελλάδα, αλλά και τόσα άλλα που μπορούν να σε εμπνεύσουν. Το μόνο πράγμα στο οποίο υστερούμε ακόμα είναι η οργάνωση, αλλά νομίζω έχουμε κάνει ήδη βήματα για να το βελτιώσουμε και αυτό. Οι άνθρωποι αγαπούν την  Ελλάδα για τα Νησιά της, το φαγητό και τώρα είναι ώρα να μας αγαπήσουν και να μας αναγνωρίσουν για τα προϊόντα μας επίσης.

0005 Η «Artlinks» είναι ένα είδος γιορτής για όλα τα Ελληνικά πράγματα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε μια περίοδο Κρίσης. Τι σημαίνει για την επιχείρηση «MARAVEYA» να συμμετέχει?

Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να γιορτάζει η Χώρα σου ανεξάρτητα με την κρίση. Επιθυμούμε η «MARAVEYA» να συμμετέχει σε όλα τα είδη κοινωνικών εκδηλώσεων. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουμε σε τέτοιες εκδηλώσεις προκειμένου να προωθήσουμε την αναγνώριση για όλα τα Ελληνικά πράγματα και να προσελκύσουμε την δημοσιότητα με σκοπό την απελευθέρωση και την ανάδειξη των Ελληνικών προϊόντων, έτσι ώστε να γίνουν αποδεκτά στην παγκόσμια αγορά.

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250