Οι Kefalonistas teamwork ετοιμάζονται για δράση!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012 13:09

Οι Kefalonistas teamwork ετοιμάζονται για δράση!

Μια καινούργια ομάδα στο facebook, άκρως ενδιαφέρουσα προέκυψε και σίγουρα πρέπει να τη στηρίξουμε. Πρόκειται για τους kefalonistas teamwork οι οποίοι, όπως διαβάζουμε από τη σελίδα τους στο facebook είναι οι εξής:


"Οι Kefalonistas είναι μια ομάδα κατοίκων της Κεφαλονίας, οι οποίοι επιθυμούν και ελπίζουν να βελτιώσουν την ζωή στο νησί τους μέσα από μια σειρά δράσεων οι οποίες εκτός από το άμεσο αποτέλεσμα θα έχουν σκοπό και την ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού αλλά και των αρχών στα εκάστοτε θέματα. Είμαστε μία ανοικτή κοινότητα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ιεραρχικές δομές και ρόλοι αλλά δρούμε με συλλογικότητα.
Οι δράσεις και οι καμπάνιες των Kefalonistas δεν θα είναι «μια κι έξω». Θα έχουν επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα με στόχο την εδραίωση μόνιμων θετικών αποτελεσμάτων.


Είμαστε δίπλα στους τουρίστες. Ο τουρισμός είναι μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες του νήσιου και η φιλοδοξία μας είναι με τις δράσεις να ενισχύουμε μια πιο φιλική, πιο εξυπηρετική και πιο χαμογελαστή Κεφαλονία.
Όταν δεν περιμένουμε τα πάντα από το κράτος θα εκπλαγούμε ευχάριστα όταν συνειδητοποιήσουμε πόσα πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν αν κινητοποιήσουμε πολίτες και ιδιωτικές επιχειρήσεις.
Αναγνωρίζουμε τις θετικές πλευρές του νήσιου. Ο καλός Kefalonistas δεν είναι επαγγελματίας γκρινιάρης για να μην βλέπει πόσα καλά έχει να δώσει το νησί μας. Θέλουμε να τα αναδείξουμε και να είμαστε δίπλα σε όλες τις προσπάθειες που θα κάνουν την Κεφαλόνια κάθε μέρα καλύτερη.

Έχουμε πίστη. Δεν είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τον κόσμο. Αλλά ξέρουμε καλά ότι κάθε νίκη, όσο μικροσκοπική κι αν δείχνει, θα μας κάνει πιο δυνατούς. Επειδή πέσαμε πολύ χαμηλά το να ξανασταθούμε στα πόδια μας είναι ένα ταξίδι που δεν θέλουμε να χάσουμε με τίποτα!

ΔΡΑΣΕΙΣ
1. ΓΗΠΕΔΑ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ
2. ΠΑΡΑΛΙΕΣ
3. ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ
4. ΠΑΓΚΑΚΙΑ
5. ΣΧΟΛΕΙΑ
6. ΠΛΑΤΕΙΕΣ
7. ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
8. ΔΩΡΕΕΣ ΡΟΥΧΩΝ,ΤΡΟΦΙΜΩΝ...ΓΝΩΣΕΩΝ

Είμαστε ανοιχτοί σε ιδέες, προτάσεις και προπάντων ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ..."

Εμέις ώς inkefalonia τους έχουμε κάνει ήδη like!

Μάθετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα! Κάντε like στη σελίδα του inkefalonia στο facebook. Κλικ εδώ




00 inkefalonia general ad 300X250