Παράσταση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο με εντάσεις, εξηγήσεις και απαντήσεις! (video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014 22:53

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο με εντάσεις, εξηγήσεις και απαντήσεις! (video)

Τούτη τη φορά το… ραντεβού πραγματοποιήθηκε κανονικά! Και έστω και αν στην αρχή η συνάντηση ξεκίνησε με εντάσεις και εξηγήσεις, εν τέλει έδωσε και κάποιες από τις απαραίτητες απαντήσεις στο μείζον πρόβλημα που έχει προκύψει στον τομέα της υγείας στην Κεφαλονιά. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Μέλη του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς, μαζί με πολίτες του νησιού που καθημερινά ταλαιπωρούνται, έκαναν σήμερα το μεσημέρι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες παράσταση διαμαρτυρίας στον διοικητή του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, Παναγιώτη Ζαφειρόπουλο και του έθεσαν  τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Βέβαια σε αντίθεση με την πρώτη φορά που ο διοικητής απουσίαζε (όπως τόνισε βρισκόταν στην Αθήνα), σήμερα έδωσε το παρών και απάντησε στα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το Νοσοκομείο Κεφαλονιάς.

Παρούσα στην παράσταση, ήταν και ο πρώην δημοτική σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά, κα Αννα Ζαπάντη, η οποία εξέφρασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες του νησιού στον τομέα της Υγείας.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του Νοσοκομείου Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος, εξήγησε πως τουλάχιστον μέχρι το  τέλος του χρόνου τα σοβαρότατο πρόβλημα της χρηματοδότησης του Νοσοκομείου λύθηκε, καθώς εξασφαλίστηκε κονδύλι ύψους 300.000 ευρώ για τις τρέχουσες ανάγκες του και πως πλέον οι εξετάσεις του ΕΟΠΥΥ προς τους εξωτερικούς ασθενείς του Νοσοκομείου γίνονται κανονικά.

Τα ζητήματα στον διοικητή έθεσε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Γιώργος Γαβρίλης, ενώ το θέμα παρέστη και μίλησε και ο πρόεδρος της ΕΛΜΕΚΙ Διονύσης Γεωργόπουλος.

«Όποιος ξανακόψει τις εξετάσεις θα του κόψουμε τα πόδια» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μαντουράτος στο φινάλε αυτής της επίσκεψης.

Η συνέχεια των θεμάτων του Νοσοκομείου και περισσότερες απαντήσεις θα δοθούν αύριο Τετάρτη 24/9 στις 11 π.μ. στην συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματίσει ο διοικητής του Νοσοκομείου.

https://www.youtube.com/watch?v=mKk6-srY6CE

Δείτε παρακάτω  τι είπαν οι πολίτες και η απάντηση του Διοικητή

 

https://www.youtube.com/watch?v=m3bWeCalmX0

DSC 0100DSC 0103DSC 0104DSC 0108DSC 0113DSC 0115DSC 0118




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250