Παλικισιάνοι γονείς: Δήμαρχε τι έγιναν τα λεφτά του Μαρινάκη για τα σχολεία;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014 11:49

Παλικισιάνοι γονείς: Δήμαρχε τι έγιναν τα λεφτά του Μαρινάκη για τα σχολεία;

Αγαπητέ μας κύριε Δήμαρχε, Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι στην πληγωμένη από τους σεισμούς Παλική τα πράγματα δεν πάνε καλά. Τα περισσότερα σχολεία μας έχουν υποστεί ζημιές με αποτέλεσμα να ψάχνουμε λύσεις ανάγκης για τα παιδιά μας σε κοντέινερ, σε ακατάλληλους χώρους σε άσχετα κτίρια μιας άλλης εποχής με στέγες από αμίαντο.

Αναρωτιέμαι Δήμαρχέ μου τι κάνεις εσύ, ο ανώτατος άρχοντας του νησιού, για όλα αυτά. Τι κάνεις;

Έχουν περάσει πολλοί μήνες από τους σεισμούς. Πάρα πολλοί μήνες. Όμως ακόμη θυμάμαι Δήμαρχε να δακρύζεις όταν οΠρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωνε στο Πανελλήνιο ότι θα χαλάσεις 500 χιλιάδες ευρώ και θα φτιάξει ο ίδιος τα σχολεία της Παλικής. Κύριε Δήμαρχε, τότε είχατε αναφωνήσει: «Μεγάλε Έλληνα, Βαγγέλη Μαρινάκη». «Θα ονοματίσω μια πτέρυγα σχολείου ως «Πτέρυγα Βαγγέλη Μαρινάκη»!!!

Ωραία τα σόου και οι θεατρινισμοί κύριε Δήμαρχε! (Θεατράρχης είσαι άλλωστε). Μπορείς να πεις τώρα τι έγιναν τα λεφτά του Ολυμπιακού? Που είναι τα λεφτά του Μαρινάκη? Πήρατε τη δόξα με ανακοινώσεις ευαισθησίας τότε. Έργα όμως δεν έγιναν. Γιατί? Τι παιχνίδια παίζετε στην πλάτη των Παλικισιάνων;


Ακούστηκε κύριε Δήμαρχε (και θέλω να το διαψεύσεις χωρίς καθυστέρηση) ότι ο Μαρινάκης ήθελε να φτιάξει τα σχολεία. Αλλά ήθελε να φέρει δικά του συνεργεία και Μηχανικούς. Δεν ήθελε να δώσει λεφτά στο Δήμο γιατί δεν ήξερε που θα καταλήξουν. Ακούστηκε ακόμη ότι εσύ απαίτησες να στείλει μετρητά και ότι δεν δέχτηκε να έρθουν συνεργεία και Μηχανικοί του Μαρινάκη. Και κάπου εκεί χάλασε η δουλειά.

Τι από όλα αυτά ισχύει. Υπάρχει υπεύθυνος Δήμαρχος να μας πληροφορήσει τι έγινε με την προσφορά του Ολυμπιακού για τα σχολεία; Γιατί όλοι σιωπούν; Πια ει τέλος πάντων η αλήθεια;

Τα παιδιά μας είναι σε κοντέινερ Δήμαρχε, για αυτό οφείλεις μια ξεκάθαρη, μια αντρίκια απάντηση για τη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα σχολεία. Σήμερα, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Αναμένουμε καθαρές κουβέντες γιατί αλλιώς θα στείλουμε επιστολή προς την ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητώντας ενημέρωση.

Παλικισιάνοι Γονείς




00 inkefalonia general ad 300X250