Παράταση αιτήσεων χορήγησης βοηθήματος-αγάπης απο τον φιλανθρωπικό οργανισμό "Αγάπη Παιδιών-lovekids

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2014 20:09

Παράταση αιτήσεων χορήγησης βοηθήματος-αγάπης απο τον φιλανθρωπικό οργανισμό "Αγάπη Παιδιών-lovekids

Κριτήρια για τη στήριξη των σεισμοπαθών παιδιών της Κεφαλονιάς

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης Rebuild Kefalonia στο κλειστό γήπεδο Ο.Α.Κ.Α ανακοινώνουμε εκ νέου την υποβολή των αιτήσεων για το επίδομα «Αγάπης» των σεισμοπαθών παιδιών ηλικίας 3 έως 16.

Τα δικαιολογητικά που θα χρειαστούν είναι:
1. Αίτηση επιδόματος (ζητήστε την ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
2. Κίτρινο ή Κόκκινο χαρτί από την Πολεοδομία
3. Eκκαθαριστικό
4. Ταυτότητες γονέων
5. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
6. Αριθμό λογαριασμό Τραπέζης Πειραιώς (κατά προτίμηση) ή Εθνικής, με δικαιούχο του λογαριασμού τουλάχιστον ενός από τους δυο γονείς.

Tο βοήθημα Αγάπης θα δίνεται με κατάθεση σε τράπεζα κατόπιν ελέγχου των παραπάνω δικαιολογητικών. (Τα δικαιολογητικά μπορούν αν αποσταλούν και με e-mail)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τα sites: lovekids.gr, την σελίδα μας στο facebook: lovekids.gr ή να ενημερωθείτε τηλεφωνικώς στο: 210 3008300 και στο 6988822030
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (να αποστέλλονται ηλεκτρονικά οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά) ή ταχυδρομικώς Ευαγγελιστρίας 92, Καλλιθέα, Αθήνα 17676

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων 31 Αυγούστου 2014




00 inkefalonia general ad 300X250