Έσωσαν γάτα που πέθαινε από τη θηλιά!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 14:25

Έσωσαν γάτα που πέθαινε από τη θηλιά!

Δύο κάτοικοι της περιοχής του Αργοστολίου διαπίστωσαν χθες ότι μια αδέσποτη γάτα περιφερόταν με μια τεράστια πληγή περιμετρικά του κορμού του σώματος της καθώς κάποιος την είχε δέσει με μια θηλιά από τότε που ήταν μικρή! Το ζώο αναπτύχθηκε και η θηλιά μπήκε μέσα από το δέρμα του. Το δέρμα σάπιζε και κάθε κίνηση της γάτας ήταν μαρτύριο από τον πόνο και την μόλυνση. Call Send SMS Add to Skype You'll need Skype CreditFree via Skype

Ο Πίτερ Λι – γνωστός για τη φιλοζωική του δράστη στο νησί ο μέσω του «Ντόρις» (Σύλλογος Ζωόφιλων Δήμου Κεφαλονιάς - Animal Rescue Kefalonia - ARK) – μόλις ενημερώθηκε έσπευσε επί τόπου. Χρησιμοποιώντας γατοπαγίδα έπιασε το ζώο και το μετέφερε στον κτηνίατρο Λευτέρη Ψαρρό.

Ο κτηνίατρος καθάρισε την πληγή, έκοψε το δέρμα του ζώου και έβγαλε από μέσα το σχοινί.

Σύμφωνα με τον Πίτερ Λι άλλη μια ακόμη γάτα εντοπίστηκε με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα πίσω από το κτίριο του Ο.Τ.Ε. στο Αργοστόλι και σήμερα θα γίνει προσπάθεια για να τη πιάσουν.

Αν ζείτε στο Αργοστόλι και εντοπίσετε ζώο που να αντιμετωπίζει πρόβλημα καλέστε στο τηλέφωνο: 6947541057. Είναι απίθανο να πρόκειται για «σύμπτωση» κάποιος ανώμαλος πιθανότατα ευχαριστιέται με το να βασανίζει ανυπεράσπιστα ζώα.

Πηγή: zoosos.gr


Ετικέτες: