EY CLUB: Σε ρυθμούς αποκατάστασης η Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 07:18

Ο εκπρόσωπος του EY CLUB στην Κεφαλονιά Κωνσταντίνος Πρέντζας με τους υπευθύνους του Δήμου Κεφαλονιάς και εθελοντές που βοήθησαν στην παραλαβή των στρωμάτων στο κτίριο του Μουσείου Ληξουρίου.

Ο εκπρόσωπος του EY CLUB στην Κεφαλονιά Κωνσταντίνος Πρέντζας με τους υπευθύνους του Δήμου Κεφαλονιάς και εθελοντές που βοήθησαν στην παραλαβή των στρωμάτων στο κτίριο του Μουσείου Ληξουρίου.

Δύο μήνες μετά τους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν Ληξούρι και Αργοστόλι, η ζωή στην Κεφαλονιά επανέρχεται στους προσεισμικούς ρυθμούς, και μάλιστα πριν λίγες μέρες το νησί υποδέχτηκε το 1ο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς με πολλά μαγαζιά στο Λιθόστρωτο ανοιχτά!

Σίγουρα στο οδικό δίκτυο του νησιού και στο λιμάνι του Ληξουρίου, μετά το σεισμό, υπάρχουν προβλήματα, γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα τους κατοίκους κυρίως λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου . Η μελέτη για το οδικό δίκτυο θα ολοκληρωθεί σε μία εβδομάδα και μετά θα ξεκινήσουν οι τεχνικές εργασίες, εξηγούν οι υπεύθυνοι.
Όσο για την αποκατάσταση των πληγέντων, προχωρά κι αυτή με την καταβολή επιδομάτων για τα νοικοκυριά, την κατεδάφιση επικίνδυνων κτιρίων και την αποκατάσταση των ζημιών.


Τα πρώτα 24ωρα μετά τον ισχυρό σεισμό που άλλαξε την καθημερινότητα χιλιάδων ανθρώπων της περιοχής υπολογίζεται ότι 5.000 άτομα έμειναν χωρίς στέγη.
Η κάρτα υγείας EY CLUB κοντά στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στην Κεφαλονιά.


Στους ανθρώπους που είδαν από τη μια στιγμή στην άλλη μέρος της ζωής τους να γκρεμίζεται στάθηκε δίπλα το EY CLUB.

Οι εκπρόσωποι του EY CLUB έδωσαν ένα δυνατό «ΠΑΡΩΝ» στους σεισμόπληκτους κατοίκους του όμορφου νησιού προσφέροντας 100 ειδικά στρώματα αντοχής για την κάλυψη των πρώτων αναγκών τους .


Έτσι σε συνεργασία με το πρόγραμμα ΟΚΑΠ «βοήθεια στο σπίτι» , το κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και το Εργατικό Κέντρο του νησιού παραδόθηκαν από τους υπεύθυνους διανομής 100 ειδικά στρώματα αντοχής για να καλυφθούν ανάγκες των σεισμοπλήκτων.


Το EY CLUB άρρηκτα συνδεδεμένο με την κοινωνία σε κάθε δράση του ενθαρρύνει την ανάπτυξη του ομαδικού πνεύματος και της αλληλεγγύης.




00 inkefalonia general ad 300X250