Κάλεσμα για συγκέντρωση - σύσκεψη από Λαϊκή Επιτροπή Παλικής και Επιτροπή Αγώνα Φορέων στους σεισμόπληκτους της Παλικής

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014 09:26

Κάλεσμα για συγκέντρωση - σύσκεψη από Λαϊκή Επιτροπή Παλικής και Επιτροπή Αγώνα Φορέων στους σεισμόπληκτους της Παλικής

Η Λαϊκή Επιτροπή Παλικής και η Επιτροπή Αγώνα Φορέων προσκαλούν τους σεισμόπληκτους της Παλικήςσε συγκέντρωση - σύσκεψηπου διοργανώνουντην Τετάρτη 26 Μάρτηκαι ώρα 6 το απόγευμαστο αμφιθέατρο του Λυκείου Ληξουρίου.  

Το θέμα της συγκέντρωσης είναι:

«Το πλαίσιο πάλης του λαού της περιοχής για το δικαίωμα στην ασφαλή κατοικία (με πλήρη κρατική κάλυψη της δαπάνη) και σε ασφαλείς αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν υποδομές».

Στόχος είναι τα αιτήματα της Επιτροπής Φορέων να εμπλουτιστούν από την εμπειρία των σεισμοπλήκτων και να οριστικοποιηθούν, ώστε να διεκδικήσουμε αυτό που αντιστοιχεί στις πραγματικές ανάγκες του λαού μας. Να συγκρουστούμε με την κυβερνητική πολιτική – εμπαιγμό, που με την ενεργό συνδρομή της τοπικής διοίκησης σε Δήμο και Περιφέρεια αλλά και από κοινού με την επιλεξιμότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατευθύνονται σε μηδενικές αποζημιώσεις για τις κατοικίες και σε Συμπράξεις Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) για τις δημόσιες υποδομές, με όρους και προϋποθέσεις που δε διασφαλίζουν ούτε την ασφάλεια ούτε τις λαϊκές ανάγκες. Εργάτες - υπάλληλοι – φτωχοί επαγγελματίες – αγροτιά να συντονιστούμε για τα δικαιώματά μας που φαλκιδεύονται από το φαγοπότι των εταιριών στα ερείπια και τις ζωές μας.


Ετικέτες: