Παράπονα για τη διανομή τροφίμων σε χωριά της Παλλικής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014 10:28

Παράπονα για τη διανομή τροφίμων σε χωριά της Παλλικής

Διανομή τροφίμων στα χωριά της παλικής

Με αφορμή την διανομή τροφίμων που γίνεται στα χωριά της παλικής θέλω να αναφέρω την  παρακάτω διαπίστωση.

Σήμερα με βάση ανακοίνωση που είχε αναρτηθεί τις προηγούμενες μέρες  από την επιτροπή που διαχειρίζετε την διανομή τροφίμων, ήταν η μέρα που θα γινόταν διανομή στα χωριά μας με ενημέρωση φυσικά των προέδρων των δημοτικών διαμερισμάτων.

Στα δικά μας χωριά Μαντζαβινάτα και Βουνί σε προηγούμενες διανομές υπήρχε συνεργασία του τοπικού συμβουλίου και του πολιτιστικού συλλόγου για την όσο τον δυνατόν καλυτερη διανομή τροφίμων μέχρι και το τελευταίο σπίτι ,ώστε να μην υπάρχει κανένα παράπονο από κάποιον συγχωριανό μας ότι δεν έλαβε βοήθεια.

Φυσικά την βοήθεια που ερχόταν από το μουσείο στο Ληξούρι την εμπλουτίζαμε  και εμείς σαν σύλλογος και με άλλα αγαθά.Ρωτάμε λοιπόν να μάθουμε τι έγινε και τις δύο τελευταίες φορές δεν έγινε διανομή σε όλους τους συγχωριανούς μας και μάλιστα σε επικοινωνία που είχαμε σήμερα  με τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου για αυτό το θέμα μας είπε ότι δεν τον ενημέρωσε κανείς και η διανομή έγινε από μία εθελόντρια και έναν  στρατιώτη που σταμάτησαν σε μερικά σημεία των χωριών μας και έδιναν σε όποιον πέρναγε από εκεί.

Πρέπει εδώ να πούμε ότι τα χωριά μας απλώνονται σε μεγάλη έκταση μιάς και πολλοί συγχωριανοί μας κατοικούν μόνιμα στις περιοχές Ξι,Κουνόπετρα,Βάτσα κ.α.Αν αυτή είναι η οργάνωση  τους για την διανομή τροφίμων τότε να την χαίρονται  γιατί αποδεικνύουν  την προχειρότητα τους  και την  ανικανότητα τους. Για να μην γράψω τίποτε άλλο και αν ευσταθούν αυτά που μας είπε ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου  σχετικά με την διανομή,το  μόνο που μπορώ να πω σε αυτή την επιτροπή  είναι ότι λυπάμαι  γιατί είστε  ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ. 

Έρτσος  Γιώργος 

Μέλος του  Δ.Σ  πολιτιστικού συλλόγου Μαντζαβινάτων-Βουνίου  <<Η ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑ>>




00 inkefalonia general ad 300X250