Ληξούρι: Κοπή της πίτας στο Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014 10:02

Ληξούρι: Κοπή της πίτας στο Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο

Σε ευχάριστο κλίμα και με αγωνία για το ποιος θα βρει το φλουρί, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στο Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο.

Χαμογελαστός και ευδιάθετος λόγο των θετικών για το νοσοκομείο εξελίξεων ο αναπληρωτής διοικητής του Διονύσης Μαρκάτος αφού ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους υγεία και ευημερία για το 2014, έκοψε την πίτα, ή μάλλον τις δύο πίτες που είχαν από ένα φλουρί η κάθε μια. Δύο τυχερές η κυρία Βιβή από το μικροβιολογικό και η κυρία Ρένα από το ακτινολογικό που βρήκαν τα φλουριά θα πάρουν από τέσσερις μέρες άδεια η κάθε μία.

Ο  κύριος Μαρκάτος στη σύντομη ομιλία του προς τους εργαζόμενους είπε: Το Μαντζαβινάτειο είναι και πάλι το νοσοκομείο μας και αυτό οφείλετε στις προσπάθειες όλων μας. Κρατάει το χαρακτήρα του γενικού νοσοκομείου Ληξουρίου και παράλληλα θα είναι και κέντρο υγείας με αυξημένες υποχρεώσεις και αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Μπαίνει σε νέα τροχιά το 2014 και προδιαγράφονται θετικά πράγματα για το νοσοκομείο, βελτίωση της κατάστασης του ιατρικού προσωπικού με την υπογραφή πρόσληψης μόνιμου ορθοπεδικού ο όποιος αναλαμβάνει καθήκοντα μέχρι 10 Φεβρουαρίου, και μέχρι τέλος Απριλίου θα έχουμε και δεύτερη παιδίατρο. Μέσα στο 2014 θα έχουμε και τον τεχνικό εξοπλισμό για το ακτινολογικό, μικροβιολογικό και την κλινική. Το επόμενο βήμα μας είναι η έγκριση σκοπιμότητας της δωρεάς Λιβιεράτου και κλείνοντας είπε ότι το στοίχημα για φέτος είναι να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες έχουμε για χάρη των πολιτών

Μάκης Μοσχόπουλος




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250