Hμερίδα με θέμα την ψυχική υγεία στο Αργοστόλι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014 10:47

Hμερίδα με θέμα την ψυχική υγεία στο Αργοστόλι

Ο Σύλλογος Ψυχικής Υγείας της Πάτρας (Σ.Ο.Ψ.Υ. Πατρών) και το Κέντρο Ημέρας  Αργοστολίου της Μ.Κ.Ο. «Αποστολή», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα:  «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ», τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, από τις 17:30 έως τις 20:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου «Κέφαλος» Αργοστολίου, λεωφόρος Βεργωτή 16.

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του υποέργου 2 της Πράξης  με MIS 371373 στον Άξονα Προτεραιότητας 13 - Εδραίωση της μεταρρύθμισης στον Τομέα Ψυχικής Υγείας, Ανάπτυξη της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και προάσπιση της Δημόσιας Υγείας του πληθυσμού στις 8 περιφέρειες σύγκλισης του Ε.Π. "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού" και τίτλο: "ΔΡΑΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΗΝ 6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ".

Συντονιστής και ομιλητής στην ημερίδα θα είναι ο ψυχίατρος Γεώργιος Θεολόγος, επιστημονικά υπεύθυνος του Κέντρου Ημέρας Αργοστολίου, ενώ η ομάδα των ομιλητών συμπληρώνεται από τον Μανόλη Μέντη, Κοινωνικό Λειτουργό επιστημονικά υπεύθυνο της Πράξης 371373, την ψυχολόγο του Σο.Ψ.Υ. Πάτρας Ειρήνη Κρανιά και την ψυχολόγο του Κέντρου Ημέρας Αργοστολίου Ρεγγίνα Γιαννάκη.

Η πρόεδρος του Σο.Ψ.Υ. Πάτρας

Αγγελική Τριανταφύλλου

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250