Ανέλαβε ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 13:57

Ανέλαβε ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Αργοστολίου

Τα καθήκοντά του και επισήμως  ανέλαβε νέος διοικητής του Νοσοκομείου Αργοστολίου κ.  Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος. Ο κ. Ζαφειρόπουλος ανέλαβε τα καθήκοντά από του την Πέμπτη το μεσημέρι, αφού πρώτα, πραγματοποίησε επίσκεψη σε όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου, έχοντας δίπλα του τον αναπληρωτή διοικητή κ. Διονύση Μαρκάτο, ο οποίος τον ξενάγησε στους χώρους του Νοσοκομείου.

Ο κ. Ζαφειρόπουλος έδειξε έτοιμος να «σηκώσει τα μανίκια» και να ασχοληθεί με τα προβλήματα του Νοσοκομείου Αργοστολίου, που είναι πολλά και σημαντικά θέτοντας σε πρώτη προτεραιότητά του την λειτουργία της πτέρυγας Βεργωτή, η οποία ως γνωστόν παραμένει κλειστεί λόγω έλλειψης προσωπικού.

Επί της ουσίας, ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου, φέρνει μαζί του ένα διαφορετικό «αέρα», που τόσο έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή το Νοσοκομείο της Κεφαλονιάς με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει…

Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρει να βρει τις λύσεις που απαιτούνται, ώστε το Νοσοκομείο του Αργοστολίου να λειτουργεί εύρυθμα και να είναι πάντα διεθέσιμο με όλους τους γιατρούς του και τα μηχανήματα στην υπηρεσία του πολίτη.

Γ. Χαλαβαζής




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250