Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο από την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνιάς

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013 20:05

Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο από την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνιάς

Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις ανάγκες του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου στην Κεφαλονιά. Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας με τη συγκέντρωση 25 κιβωτίων τροφίμων τα οποία θα διατεθούν για την κάλυψη καθημερινών αναγκών του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου Κεφαλληνίας.

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν από τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Κεφαλληνίας Χωραΐτη Γεώργιο στον Αντιπρόεδρο του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου Κεφαλληνίας και Πρωτοσύγκελο Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας Φωκά Γεράσιμο.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας Σπυρίδωνας με επιστολή του ανέφερε «Ως Πρόεδρος του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου Κεφαλληνίας σπεύδω να ευχαριστήσω δια την προσφοράν των αστυνομικών της πόλεως μας διά τας μεγάλας εορτάς της Χριστιανοσύνης. Τα 25 κιβώτια τροφίμων που παραλάβαμε θα ανακουφίσουν αναξιοπαθούντες ενδεείς συνανθρώπους μας. Αι πράξεις αυτές ενισχύουν την ταπεινή προσπάθεια της Εκκλησίας και αποτελούν λαμπρό παράδειγμα μιμήσεως. Σας συγχαίρω διά τα Χριστιανικά φιλάνθρωπα αισθήματα σας. Σας ευλογώ πατρικώς και εύχομαι καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα.»

Τα προϊόντα συγκεντρώθηκαν από τις αστυνομικές Υπηρεσίες καθώς η προσπάθεια αυτή πραγματοποιήθηκε σε όλη την χώρα με την καθοδήγηση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.




00 inkefalonia general ad 300X250